Zobacz pełną wersję : wykrecenie foteli
Witam,
Pogoda dopisuje i pomyślałem ze chciałbym zrobić gruntowne czyszczenie UFOlca.
Głównym założeniem będzie wypranie całego dywanu.
Pytanie czy z odłączonym akumulatorem mogę wykręcić fotele ?
Czy jest jakaś szansa ze poduszki mi wybuchną ?
Dzięki za pomoc !
Ja ostatnio w sedanie nakładałem pokrowce i wyjmowałem siedzenia przednie. Odłączyłem akumulator i po pół godzinie wyjąłem siedziska. Nic się nie stało :)
i po pół godzinie wyjąłem siedziska
Siedziska? Jak to ,a co z oparciami,zostawiłeś w aucie?? ;) :D :)
Endrju masz moze jakies porady jak sie zabrac do wykrecania :D
vandal w sedanie bajka, cztery śruby, dwie z przodu i dwie z tyłu. Z przodu są widoczne po schyleniu się a z tyłu zamaskowane plastikami, które są na zatrzasku. Po za tym rozłączenie kostek i to wszystko. Przy wyciąganiu trzeba uważać żeby nie zadrapać plastików. Piter7766 taa oparcia podwiązałem sznurkiem do lampki od oświetlenia. ;)
w sedanie bajka, cztery śruby, dwie z przodu i dwie z tyłu. Z przodu są widoczne po schyleniu się a z tyłu zamaskowane plastikami, które są na zatrzasku. Po za tym rozłączenie kostek i to wszystko.
Czyli prawie tak samo jak w ufo,jedyna różnica to taka że w ufo na śrubach z tyłu i z przodu są plastikowe nakładki :)
a podpowiecie gdzie sie kostki znajduja ? jeszcze nie zagladałem wiec nie wiem ;)
Pod fotelem są kostki oczywiście(ilosć zależna od wersji) + jedna spinka trzymająca wiązkę