Zobacz pełną wersję : Śruba piasty
Witam , potrzebuje namiary na śrube pasty tzn . skok gwintu , rozmiar itd
bo w poniedziałek wyjezdazam a nie mam w mojej tego zagniecenia i moze sie odkręcić mało czasu mam więc musze poszukać po sklepach z częciami do fiata itd podobnej
no chyba ze ktoś z okolic Gliwic ma taką na sprzedaż ??
na srube ? to nie masz rowka na piascie czy nakretka nie jest zagniciona ?
no chyba ze ktoś z okolic Gliwic a w gliwicach nie da sie kupic oryginalnej nakretki polosi do hondy? w poniedzialek zdaje sie wszystko normalnie jest otwarte, wiec podjedz rano do jakiegos salonu hondy i po prostu kup oryginal. to pustynia jakas, czy co?
Salony niekoniecznie muszabyc otwarte.
Ale rzeczywiscie pewniej bedzie poszukac i kupic oryginal albo tak jak radzilem przykrecic dynamometrem i bedzie ok
a nie mam w mojej tego zagniecenia zaraz.. czegos nie kumam.. masz nakretke, ale nie zostala ona zagnieciona? to przyloz srubokret i klepnij lekko mlotkiem.. w czym problem?
no to faktycznie czegos nie rozumiesz.
Mogl np kilka razy ja odkrecac i ten element w koncu mial dosc - proste
no to faktycznie czegos nie rozumieszdzieki, ze wyjasniles mi to, co wcale nie wynika z postow jaj0ne...
!markos, tak jak marcov, pisze ... pozatym wynika to z mego postu ze tej blaszi nie mam
a chodzi mi min. o to czy da sie jezdzić tylko po mocnym dokręceniu i nie zagniataniu ? bo jutro nie wiem czy dostane takową śrubę
a chodzi mi min. o to czy da sie jezdzić tylko po mocnym dokręceniu i nie zagniataniu ? bo jutro nie wiem czy dostane takową śrubę
spoko, to sie nie odkreci tak odrazu, mysle ze spokojnie pojezdzisz jeszcze pare dni. dla wlasnego spokoju mozesz dokrecic po kilkuset km.
spokojnie pojezdzisz jeszcze pare dni no i pieknie , to qpie to dopiero w styczmiu 20008 :-D
Kupowalem w grudniu takie nakretki, pol miasta zjezdzilem i nigdzie nie mieli do hondy.
dostalem dopiero w salonie Hondy, 23zl sztuka :)
dobra już znalazłem ... u Dana w garażu xD