PDA

Zobacz pełn± wersję : Problem z centralnym zamkiem 3D VIgen

wizardPl
29-12-07, 15:31
Witam Wszystki Serdecznie po Swietach :aloha:

1.) Mam problem z centralnym zamkiem na kluczyk. Na poczatku zdarzalo sie ze przy otwieraniu zamka nie otwieraly sie czasem drzwi pasazera, jednak po ponownej probie juz bylo ok. Teraz proceder ten nasilil sie czasem kilka razy probuje i nie otwietra dzwi od pasazera musze uzyc kluczyka z drugiej strony, prosze o jakies sugestie jak rozwiazac ten problem.

Pozdrawiam Wszystkich i dzieki za kazda odpowiedz :piwo2:

karpik85
29-12-07, 17:03
Milion razy było o tym pisane, najprawdopodobniej zasyfiony siłownik i cięgna w drzwiach pasażera, trzeba zdjać tapicerke i nasmarować. A jak to nie pomoże, to opcja, ze padł centralny całkiem, może jaki¶ przeł±cznik, może bezpiecznik, może.... Trudno powiedzieć, poszukaj a znajdziesz odpowiedĽ.

wizardPl
29-12-07, 19:16
Jak zauwazylem to na wszystkie pytania byla juz kiedys odpowiedz...;) Najczesciej padaja takie strwierdzenia. Tyle zeby to wyszukac dla nowego uzytkownika to jet problem. Jak dla mnie wyszukiwarka nie jest funkcjonalna poda Ci milion wynikow z czego konkretnych jest kilka dlatego latwiej mi jest sie poprostu spytac. Pozdrawiam dzieki za odpowiedz.

ajro
29-12-07, 20:08
Musisz być zalogowany żeby szukać, a poza tym musisz zawęzić kryteria wyszukiwania i znajdziesz, najlepiej zaznacz opcję wyszukiwania wszystkich słów.
pozdrawiam