Zobacz pełną wersję : Sprężyny sportowe Civic
Witam :p Przeglądałem allegro i znalazłem coś takiego : http://allegro.pl/civic-crx-sprezyny-sportowe-obnizajace-0-80-mm-i3196681097.html
Ma ktoś z Was coś takiego założone ? Czy naprawdę ta regulacja działa jak w gwincie ? Lepiej takie "Gwint" czy same sprężyny obniżające ?
witam ogolnie to lipa straszna szkoda kasy sam przerabialem ten temat, posadzic go mozna ale co z tego jak sie jezdzic pozniej nie da bo samochod skacze jak szalony. Pozdrawiam
Tak jak pisze poprzednik...
zależy czego oczekujesz od auta, ja wybrałem coilover, żeby tanim kosztem szurać. Komfort żaden bo ping pong straszliwy, no i tył nie schodzi tak nisko jak by się chciało, przód powiedzmy, że daje radę.
bo z tyłu musisz obciąć (ale nie całkowicie) ten kołnierz który trzyma fabryczną sprężynę a zasłania sporo gwintu. Zresztą mam żeby tanio zglebić do flusha i jeżdżę z tym na codzień i do roboty i wszędzie więc idzie się przyzwyczaić. Ogólnie sprężyny są bardzo grube i twarde. Przód zachowuje się dobrze bo ma dociążenie silnikiem ale lekki tył potrafi podskakiwać :)
kurcze panowie jak wy uwazacie ze na tym jezdzic sie da to ja jestem w szoku bo to kibel straszny!