Zobacz pełną wersję : lampki drzwiowe podswietlajace prog.
Witam, mam zamiar zainstalowac sobie lampki podswietlajace prog, moje pytane brzmi jak przeciagnac tam kable ? ma ktos jakies patenty ?
poszukaj tematów o przeciąganiu kabli do głośnikó, bo to to samo. Musisz pociągnąć najlepiej dwa plus i minus, plus stały, a minusowy z włącznika który zapala lampke w podsufitce, wtedy po otwarciu drzwi świeciły by też lamki. Z ciągnięciem kabli jest troche problemów, trzeba kostki w drzwiach rozwiercać itd. ale jest to całkowicie wykonalne. Dasz rade.
A takl na marginesie jakie te lampki chciałbyś zamontować, bo ja też o czymś takim myślałem ??
Lampki nie wiem z jakiego auta sa wiem ze sa z podswietlenia bagaznika... chcialem wstawic z Laguny, takie pol czerwone pol biale ale po pierwsze nie chce wstawiac do hondy czesci z Francuza a po drugie to drogawe te lampki....
Wczoraj sie przymierzalem do ciagniecia tych kabli ale cos czuje ze to faktycznie grubsza sprawa, jednak musze to jakos zrobic bo same lampki juz wstawilem :)
Zrób foty jak to wygląda, bo ja też nad czymś takim myślałem. Z góry dziękuje :d
no wlasnie tez sie zastanawiam nad wstawianiem lampek w drzwi ;) chcialem takie od preli jak ma AndMal100 ale troszke drogie sa :( i patrze na allegro jakies ciekawe
Jak macie przeciągnięte nowe kable do głośników można śmiało wykorzystać stare do tych lampek
Zdjecia wstawie zaraz jak skoncze projekt, lampki jak i miejsce ich zamontowania mam bardzo podobne jak AndMal100. Pisalem do niego na priv. jak on to zrobil ale cisza, wiec sam kombinuje...
Teraz tak sobie mysle ze jak juz bede mial stale zasilanie w drzwiach tzn. bez potrzeby zalaczania stacyjki to kupe fajnych rzeczy da sie zrobic badz przerobic :)
Teraz tak sobie mysle ze jak juz bede mial stale zasilanie w drzwiach tzn. bez potrzeby zalaczania stacyjki to kupe fajnych rzeczy da sie zrobic badz przerobic
Jak to stałe zasilanie ?? To Ty chcesz, żeby te lampki świecił non stop ?
stale zasilanie - mialem na mysli ze lampki beda dzialac bez potrzeby przekrecania kluczyka w stacyjce a nie tak jak elektryczne szyby. a lampki beda sie wylaczac tak jak ta lampka na podsufitowce czyli po zamknieciu drzwi... :)
no zapodaj kolego jakies fotkeny do oblukania co i jak ;)