Zobacz pełną wersję : Jak zdjąć maskownice głośników w półce tylnej Sedan 96r.
Po pierwsze to witam wszystkich na forum ;) , to mój pierwszy post u was, i wychodzę z pytaniem , takim jak w temacie. Nie wiem jak to jest tam zamocowane a nie chciał bym połamać maskownic, czy wystarczy użyć śrubokręta żeby się do tego dobrać, czy należy jakoś z półką kombinować ?
w sedanie VI generacji trzeba zdjac cala polke zeby sie tam dostac tylko niewiem po co jak od strony bagaznika mozesz zamontowac glosniki :aloha:
Rikoo Dzięki za odp. ale wydaje mi się, że będzie to troszke trudne ponieważ siedzą już tam w otworach głośniki fabryczne i nie widzę jakoś możliwości ich demontażu, od strony bagażnika. Być może ślepy jestem :d, no ale nic spróbuje jeszcze raz zbadać temat a jeśli mi się nie uda, a z tego co piszesz to jest możliwe, to znaczy, że mam dwie lewe ręce :/ .Dam znać jak mi się uda.
jezlei niema tak srubek od dolu to jedyne wyjscie to zdemontowac cala polke to tez nie jest trudne tylko niezapomnij wypiac wtyczki od 3 stopu :d
Jeszcze raz wielkie Dzięki Rikoo za porady, jak się nie uda od bagażnikia to wyciągne półkę, chociaż nie ukrywam, że wolałbym od strony bagażnika się dostać :d . No coż postaram się to jakoś ogarnąć.
skolopendra
31-12-07, 13:43
Być może ślepy jestem :d
na pewno ;)
maskownica do okoła jest przymocowana na ok 4 śrubkach ,z czego jedna jest za oparciem siedzenia
3min roboty
DZięki Skolopendra wlaśnie twoja odpowiedz mnie zmusi żeby zejść na dół i oblukać wcześniej nie miałem czasu zajżeć ale teraz skocze i rzuce okiem na te śruby normalnie twoja wypowiedz mnie zmotywowała a tak poza tematem to Najlepszego W Nowym Roku. :d