Zobacz pełną wersję : Optymalna skrzynia do D15Z1..
Mam pytanko: jaka jest optymalna skrzynia do D15Z1??? Gruszkin mi pisał że od D15B7..a od D16Z6 będzie dobrym rozwiązaniem???i jeszcze jedno co to jest ta hybrydowa skrzynia i ile kosztuje??szukałem ale nie znalazłem.
nie pisalem ze od b7 tylko od b2;].od b7 to pasuje kolek ssący;D ale z6 lepiej zawsze:)
z6 i b2 sa praktycznie identyczne.hybrydowa skrzynia to taka gdzie wkladamy rozne biegi od roznych aut np. kiedy chcesz miec długą jedynke, krotka 2 3 i 4 a długa 5 to sie robi hybrydy, w Polsce wiem o 3 miejscach gdzie ogarniają to jedno wrocław drugie warszawa trzecie gdziestam, rem32 zajmuje sie tym:)z nim gadaj o kasie:)
poprawie sie, od b2 są dobre osiągi a od b7 troszke gorsze bo ma nizsze przelozenia ale za to bardziej oszczedne niz b2.
Dzięki za info...pytam bo na allegro jest aktualnie skrzynia z Z6..może uda mi się finanse uzbierać do końca aukcji, bo ta nasza nienajlepsza :( a tak na marginesie z tym kolektorem wydechowym to mi lipa wyszła...dostałem pęknięty!!odesłałem..na szczęscie pieniądze odzyskałem. pozdro!