Zobacz pełną wersję : d13b2 na d13b7
Mati93Civic
23-04-13, 11:11
Orientuje się może kto albo gdzie zrobią mi przekładke z gaźnika na pełen wtrysk ? Sam się tego nie chce podjąć... Dzwoniłem już do Flip Flop i nie chcą tego robić bo im się to nie opłaca...;/ Z góry mówię na d13z6 nie chce przechodzić bo do b7 mogę mieć tanio graty ;). mieszkam w województwie Pomorskim.
Jeśli popytasz w warsztacie, który się mniej więcej orientuje o co chodzi, to cena będzie z kosmosu (przykładowo 3000 z częściami w MorawiCar'ze). Inni nawet się nie będą podejmowali. Jedynie "homemade" ma sens.
Mati93Civic
23-04-13, 20:27
graty za 200-300 zł mogę mieć... Resztę doczytam i będę próbował ;)
Zepsuć chyba nie ma co ?;P
Zepsuć chyba nie ma co ?;P
Łohohoho, panie...:rolleyes:
U mnie w okolicy i w Wawie cena za swapa to 600zł plus do tego jak trzeba będzie około 100zł na jakieś pierdołki także szukaj u Hondziarzy w okolicy kogoś, kto to ogarnia bo w warsztatach nie ma sensu ;)
Muzyk-Grzes
23-04-13, 20:41
Jak nie wiesz co robić to możesz unieruchomić silnik całkiem. Poczytaj post Maxoffa o D13B7 bo opisał co trzeba ze zdjęciami i rysunkami tech. na przykładzie mojego byłego EG3 ale też i LechuLK .Robiłem tą przekładke wraz z nim i pomagałem przy aucie Lecha ,ale jak nie masz pojecia o elektryce to nie podchodź do tematu sam, bo to nie jest plug&play.
Mati93Civic
23-04-13, 20:57
Dzięki wszystkim :)