PDA

Zobacz pełną wersję : Zegary do VTi.

cezar1974
20-12-07, 22:03
witam,,,
czy mozna do mojego civica założyć inne zegary tak aby pasowały bez przeróbek??np.jakies białe od wersji sport?...
czy ktoś to robił lub zrobił?
moze jakies fotki,,,,,,,,,,,,,

havok
20-12-07, 22:07
Nie niszcz zegarów z Vti, błagam! Możesz poszukać czegoś na allegro, tam takie rzeczy wyprawiają.

Konrad84
21-12-07, 09:19
vti jest za mało sport ??
Możesz sobie zmienić podświetlenie na inny kolor np. biały ;)

cezar1974
21-12-07, 14:09
chodziło mi o jakies oryginalnie juz białe zegary,,,,,,,,,,,, ;)
ale spoko.....zamówię sobie same białe tarcze z np,niebieskimi cyframi,,,i wyskalowaną prędkoscią do 300km/h,,,,,,,,,,,,,,,,ciekawe czy bedzie dobrze wyglądać bo nie chciałbym robić ,,wiochy,, :d

Konrad84
21-12-07, 14:29
ja bym się raczej martwił czy będzie dobrze wskazywać.

Gruszka
21-12-07, 14:46
wyskalowaną prędkoscią do 300km/h

ciekawe czy bedzie dobrze wyglądać bo nie chciałbym robić ,,wiochy
Te dwie rzeczy sie wykluczaja. Wiocha to zegary do 300km/h i obrotomierz np. do 13kprm. No ale zrobisz jak zechcesz.

rafalb33
21-12-07, 14:51
zamówię sobie same białe tarcze z np,niebieskimi cyframi,

Same tarcze sa zazwyczaj na tyle twarde, ze nie zalozysz tego bez sciagania wskazowek. Jak sciagniesz wskazowki to najprawdopodobniej pozegnasz sie z zegarami(dlaczego?- poszukaj)

wyskalowaną prędkoscią do 300km/h

Ja bym odrazu do 500 wziol :aloha: ,przeta to vti panie

cezar1974
22-12-07, 00:28
ha,ha very funny,,,,,,,,,do 500 ,,,,,,,,,,,,,,
to był po prostu pomysł bo się po prostu do końca nie znam.....
ale widzę ze każdy pomysł kończy się krytyką :( ,,,,,,,,,,,,
spoko,,,,,,,zostawie jak jest,,,,,,
pozdrawiam krytkantów,,,,,,,,,,,,,

qba1983
22-12-07, 14:28
ha,ha very funny,,,,,,,,,do 500 ,,,,,,,,,,,,,,
to był po prostu pomysł bo się po prostu do końca nie znam.....
ale widzę ze każdy pomysł kończy się krytyką :( ,,,,,,,,,,,,
spoko,,,,,,,zostawie jak jest,,,,,,
pozdrawiam krytkantów,,,,,,,,,,,,,
chodzi o to ze to jest forum ludzi ktorzy kochaja swoje samochody, a przedewszystkim marke HONDA. Wiekszosc z nas, udoskonalajac swoje autka, robi to najczesciej uzywajac oryginalnych czesci lub ich imitacji(sa oczywiscie wyjatki)
nie przypominam sobie zeby jakis civic mial biale zegary, a tym bardziej wyskalowane do 300km/h wiec nie spodziewaj sie entuzjazmu z naszej strony i slow typu - "swietny pomysl tez sobie takie zrobie"
Ale wszystko zalezy od ciebie, nie musisz sie z nikim zgadzac, byc oryginalnym z wyskalowanym predkosciomierzem do 300km/h ( w koncu asertywnosc to moja ulubiona cecha u ludzi :) )

p.s. powyzsze zadanie o podejsciu urzytkownikow tego forum do nie typowych modyfikacji, wyrobielem sobie czytajac to forum i zdanie to mowie za siebie, oczywiscie kazdy moze miec odmienne zdanie na ten temat.

cezar1974
22-12-07, 15:14
dzięki,myślę ze wszystko już wiem ;)
po prostu zapytałem,i po prostu dostałem odpowiedz,
pzdr.

gizmo
27-12-07, 08:59
wejdż sobie na stronę moman.pl i tam masz wszystko o zegarach, masz też białe tarcze
polecam, ja mam takie tarcze i jestem zadowolony, pełen profesjonalizm

cezar1974
27-12-07, 19:56
dzięki :d ,,,,,,