Zobacz pełną wersję : Zegary do VTi.
witam,,,
czy mozna do mojego civica założyć inne zegary tak aby pasowały bez przeróbek??np.jakies białe od wersji sport?...
czy ktoś to robił lub zrobił?
moze jakies fotki,,,,,,,,,,,,,
Nie niszcz zegarów z Vti, błagam! Możesz poszukać czegoś na allegro, tam takie rzeczy wyprawiają.
vti jest za mało sport ??
Możesz sobie zmienić podświetlenie na inny kolor np. biały ;)
chodziło mi o jakies oryginalnie juz białe zegary,,,,,,,,,,,, ;)
ale spoko.....zamówię sobie same białe tarcze z np,niebieskimi cyframi,,,i wyskalowaną prędkoscią do 300km/h,,,,,,,,,,,,,,,,ciekawe czy bedzie dobrze wyglądać bo nie chciałbym robić ,,wiochy,, :d
ja bym się raczej martwił czy będzie dobrze wskazywać.
wyskalowaną prędkoscią do 300km/h
ciekawe czy bedzie dobrze wyglądać bo nie chciałbym robić ,,wiochy
Te dwie rzeczy sie wykluczaja. Wiocha to zegary do 300km/h i obrotomierz np. do 13kprm. No ale zrobisz jak zechcesz.
zamówię sobie same białe tarcze z np,niebieskimi cyframi,
Same tarcze sa zazwyczaj na tyle twarde, ze nie zalozysz tego bez sciagania wskazowek. Jak sciagniesz wskazowki to najprawdopodobniej pozegnasz sie z zegarami(dlaczego?- poszukaj)
wyskalowaną prędkoscią do 300km/h
Ja bym odrazu do 500 wziol :aloha: ,przeta to vti panie
ha,ha very funny,,,,,,,,,do 500 ,,,,,,,,,,,,,,
to był po prostu pomysł bo się po prostu do końca nie znam.....
ale widzę ze każdy pomysł kończy się krytyką :( ,,,,,,,,,,,,
spoko,,,,,,,zostawie jak jest,,,,,,
pozdrawiam krytkantów,,,,,,,,,,,,,
ha,ha very funny,,,,,,,,,do 500 ,,,,,,,,,,,,,,
to był po prostu pomysł bo się po prostu do końca nie znam.....
ale widzę ze każdy pomysł kończy się krytyką :( ,,,,,,,,,,,,
spoko,,,,,,,zostawie jak jest,,,,,,
pozdrawiam krytkantów,,,,,,,,,,,,,
chodzi o to ze to jest forum ludzi ktorzy kochaja swoje samochody, a przedewszystkim marke HONDA. Wiekszosc z nas, udoskonalajac swoje autka, robi to najczesciej uzywajac oryginalnych czesci lub ich imitacji(sa oczywiscie wyjatki)
nie przypominam sobie zeby jakis civic mial biale zegary, a tym bardziej wyskalowane do 300km/h wiec nie spodziewaj sie entuzjazmu z naszej strony i slow typu - "swietny pomysl tez sobie takie zrobie"
Ale wszystko zalezy od ciebie, nie musisz sie z nikim zgadzac, byc oryginalnym z wyskalowanym predkosciomierzem do 300km/h ( w koncu asertywnosc to moja ulubiona cecha u ludzi :) )
p.s. powyzsze zadanie o podejsciu urzytkownikow tego forum do nie typowych modyfikacji, wyrobielem sobie czytajac to forum i zdanie to mowie za siebie, oczywiscie kazdy moze miec odmienne zdanie na ten temat.
dzięki,myślę ze wszystko już wiem ;)
po prostu zapytałem,i po prostu dostałem odpowiedz,
pzdr.
wejdż sobie na stronę moman.pl i tam masz wszystko o zegarach, masz też białe tarcze
polecam, ja mam takie tarcze i jestem zadowolony, pełen profesjonalizm