Zobacz pełną wersję : dziury w progach EJ9 !!
podnosiłem auto i niestety progi nie wytrzymały i wyleciały dziury na wylot :(
czy jest jakaś mozliwość wstawienia progów(i gdzie je mozna dostać) lub jakakolwiek ich naprawa? i w jaki sposób?
reperaturki / wstawianie kawałków blachy.
alledrogo / blacharz
reperaturki znalazłem na nadkola z tyłu tylko niestety,
będę musiał chyba skorzystać z pomocy jakiejś `złotej rączki` która wstawi kawałek bądź kawałki blachy
piotreek23
22-04-13, 10:05
A nie lepiej kupić progi :) całe i wspawać? Na złomie pewnie gdzieś dostaniesz w miarę dobrym stanie.
piotrstrojek
22-04-13, 15:05
Ja do swojej EG4 kupowałem reparaturki w BHMD - jakieś bardzo ambitne to one nie były - dwa kawałki blach wyprowfilowane i te progi wstawiał mi blacharz...
a ile mniej więcej takie reperaturki kosztują?
piotrstrojek
22-04-13, 20:23
Jakieś 150zł za dolną i górną część... pewnie da się znaleźć taniej, ja niestety potrzebowałem od ręki...
pokaż jakieś foty gdzie masz te dziury i jakie duże ;]
foty pokażę w najbliższym czasie...hmmm 150 zł to nie majatek a zrobic to trzeba
A gdzie robocizna blacharza i lakiernika..... nazbiera się.
prawda robocizna i materiały lakiernicze również dojdą ale chodziło mi o sam koszt reperaturek
Sam koszt reperaturek to tylko ułamek kosztów , pokaż zdjecia to wycenimy :)
Tapatalk
ok zdjęcia wrzuce wieczorem jak podniose auto i zrobie foty
20130429_191942
tak właśnie wygląda
http://wyslijto.pl/plik/w6ot26zmko
tu jest zdjęcie tam mi nie wskoczyło ;)
imageshack lub cokolwiek innego, na cholere wrzucasz zdj na serwer z ktorego trzeba to sciagac a nie na serwer na ktorym odrazu zdj widac bez sciagania?
Przylacze sie do tematu. Ma ktos jakies dobre zrodlo z reperaturkami progow? (znam portal allegro :-))
Hurtownia za stala czyli arkusz blachy 1mm, a pozniej pomierzyc co i jak i jechac do jakiegos dekarza zeby zagiol blache na gientarce krawedziowej i spawanko.
Od v gen podejda bez wiekszych problemow?