Zobacz pełną wersję : zniszczona kierownica
Witam , przeszukałem już troche forum i nie znalazłem tematu który mnie interesuje.
W mojej Hondzie jest bardzo zniszczona kierownica ( guma jest poobrywana ) Może ktoś może doradzić gdzie w łodzi można obszyć kierownice? chyba ze ktoś ma inna propozycję.
Jeżeli guma jest juz poobrywana to obszycie nie będzie spełniać swojego zadania, kupic używkę w lepszym stanie( ja osobiście wymieniłem na VTi-skórzana)
A jak wygląda cenowo wymiana ? moze sie orientujesz? w kierownicy jest poduszka
A jak wygląda cenowo wymiana ? moze sie orientujesz? w kierownicy jest poduszka
ja swoją wymieniałem ze 4 lata temu i razem z kierą zapłaciłem coś koło 180pln. Nie wiem po ile teraz chodzą VTi.
Popatrz w dziale handlu na kierownice
Ostatnio była kierownica w skórze za 120 zł i poszła od ręki
Myślę, że lepiej będzie kupić kierownicę gdzie guma jest w calosci i dać do obszycia w BM customs. Używana kierownica skórzana też będzie podniszczona, w końcu to już parę lat. Korzystałem z usług tej firmy, szczerze polecam. Koszt to około 140 zł.
makaveliooo
18-04-13, 21:01
popieram kolegę wyżej, również mam obszytą przez BM customs, pół kierownicy skórą gładką, pół perforowaną i elegancko obszyte czerwoną nicią. 2 lata temu obszyte i ciągle jak nowa ;)
Marcin2000
18-04-13, 21:48
Zna ktoś z koleżeństwa firmę w Wa-wie lub okolicach co obszywa kierownice bez zdejmowania?!
Marcin, zdjęcie kierownicy to drobnostka, tylko trzeba mieć jakąś na wymianę jeśli samochód potrzebny :)