Zobacz pełną wersję : Świeca zalana olejem
Witam mam problem moja Hania nie odpala. Wykręciłem świece, jedna była zalana olejem. Osuszyłem wziąłem na hol odpaliła, na wolnych obrotach wszystko ok jak dodaję gazu dławi się i gaśnie. Po wszystkim odkręciłem feralną świecę i znowu zalana olejem.
mialem ostatnio to samo :) sprobuj wymienic uszczelki gniazd swiec u mnie pomoglo :)
gniazd świec, ew przepuszczają uszczelki pod klawiatura
gniazd świec, ew przepuszczają uszczelki pod klawiatura
zazwyczaj wymienia się to już w komplecie i tak też tu polecam
zazwyczaj wymienia się to już w komplecie i tak też tu polecam
No nie byłbym tego taki pewien. ;] Jak często przy zrzucaniu dekla, zdejmujesz klawiaturę? :]
No nie byłbym tego taki pewien. ;] Jak często przy zrzucaniu dekla, zdejmujesz klawiaturę? :]
chodziło mi że przy robieniu uszczelek świeć warto wymienić uszczelkę dekla
a najlepiej i najtaniej wychodzi zestaw zOEM : uszczelka pokrywy, świec i uszczelki pod śruby od pokrywy
a najlepiej i najtaniej wychodzi zestaw zOEM : uszczelka pokrywy, świec i uszczelki pod śruby od pokrywy
x2 i jak robić to całość właśnie
uszczelka pokrywy, świec i uszczelki pod śruby od pokrywy
taki właśnie zestaw kupiłem całe 60 zł i wszystko gra
coś mi się nie chce wierzyć że kupiłeś OEM Honda pewnie jakiś zamiennik, ja osobiście mam złe wspomnienia z uszczelkami pod pokrywę z zamienników,dlatego niektóre rzeczy do hondy kupuje się OEM Honda.
Zamienniki dziwnych firm lubią cieknąć, jak już to Corteco/Erling. 100% pewny komplet - OEM - kosztuje ok 120-150pln...