mlody91
10-04-13, 13:14
Witam,
W najbliższym czasie muszę wymienić przeguby zewnętrzne w mojej hondzie EJ2 94r.
Na początku napiszę że szukałem, nic nie znalazłem co mogłoby mi pomóc, może nieskutecznie szukam no coż... :(
Tylko teraz kilka pytań:
Jaki przegub kupić ?? nie chodzi mi o firmę :P
wiem że ma być o takich wymiarach:
Zewnętrzne uzębienie, strona koła: 26
Wewnętrzne uzębienie, strona koła: 30
Średnica pierścienia uszczelniającego [mm]: 55
Średnica zewnętrzna [mm]: ??
Nie jestem tylko pewien co do średnicy zewnętrznej bo tu było różnie 80mm i 87mm
Silnik na bloku oznaczenie D15B2 lecz z całym osprzętem B7 nie wiem czy takie wychodziły czy ktoś grzebał kolega ma tak samo ale drugi już ma D15B7
Nie pogardziłbym jakimś linkiem do aukcji z takowym przegubem :)
Drugie pytanie:
W przyszłości (za jakieś 3-4miesiące) planuję swap hamulców na 262mm czy wtedy będę musiał zmieniać znowu przeguby ? bo jak dobrze wyczytałem 87mm było w tych mocniejszych wersjach ale pewności nie mam.
W najbliższym czasie muszę wymienić przeguby zewnętrzne w mojej hondzie EJ2 94r.
Na początku napiszę że szukałem, nic nie znalazłem co mogłoby mi pomóc, może nieskutecznie szukam no coż... :(
Tylko teraz kilka pytań:
Jaki przegub kupić ?? nie chodzi mi o firmę :P
wiem że ma być o takich wymiarach:
Zewnętrzne uzębienie, strona koła: 26
Wewnętrzne uzębienie, strona koła: 30
Średnica pierścienia uszczelniającego [mm]: 55
Średnica zewnętrzna [mm]: ??
Nie jestem tylko pewien co do średnicy zewnętrznej bo tu było różnie 80mm i 87mm
Silnik na bloku oznaczenie D15B2 lecz z całym osprzętem B7 nie wiem czy takie wychodziły czy ktoś grzebał kolega ma tak samo ale drugi już ma D15B7
Nie pogardziłbym jakimś linkiem do aukcji z takowym przegubem :)
Drugie pytanie:
W przyszłości (za jakieś 3-4miesiące) planuję swap hamulców na 262mm czy wtedy będę musiał zmieniać znowu przeguby ? bo jak dobrze wyczytałem 87mm było w tych mocniejszych wersjach ale pewności nie mam.