Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Problem ze zbiornikiem paliwa

k2
13-12-07, 10:29
Witam. Od niedawna mam pewnien problem ze zbiornikiem paliwa. Od jakiegoś nie mogę zatankować do pełna. Pomimo, ze mam rezerwe to po zatankowaniu za ok 20-30zl wybija mi "pistolet" dokładnie tak jakbym już miał pełen zbiornik...a siłą rzeczy jest to nie możliwe...Słyszałem juz rózne opinie np. że to może być zapowietrzony zbiornik. Może macie jakieś doświadczenie w tym zakresie będę wdzieczny za wszelkie info....

rafalb33
13-12-07, 10:34
Obróć pistolet o prawie 90 stopni podczas tankowania i problem z głowy :d

A z działem to trafiles.......

mEjdej
13-12-07, 11:38
...jw. albo okrec lekko pistolet w prawo, albo nie wkladaj go do konca

karpik85
13-12-07, 12:39
Obróć pistolet o prawie 90 stopni podczas tankowania i problem z głowy

Dokładnie tak, trzeba obrócić pistolet i trzymać go "w poziomie" tak, aby wąż był skierowany do tyłu samochodu. Chyba wszyscy wiedzą o co mi chodzi :aloha:

olo12
13-12-07, 16:08
Bracie to jak jezdziles w dalekie trasy na autostradzie a4 chyba nie byles :) Pokombinuj troche z pistoletem i bedzie gitara a jak moze byc zapowietrzony zbiornik paliwa jak ma odpowietrzniki :)
Pozdrawaim

bolas
14-12-07, 11:22
Witam. Od niedawna mam pewnien problem ze zbiornikiem paliwa. Od jakiegoś nie mogę zatankować do pełna. Pomimo, ze mam rezerwe to po zatankowaniu za ok 20-30zl wybija mi "pistolet" dokładnie tak jakbym już miał pełen zbiornik...a siłą rzeczy jest to nie możliwe...Słyszałem juz rózne opinie np. że to może być zapowietrzony zbiornik. Może macie jakieś doświadczenie w tym zakresie będę wdzieczny za wszelkie info....

:) kolego nie ten dzial a po drugie uzyj opcji :szukaj:
zbiornik (http://www.civicklub.pl/fi/viewtopic.php?t=32804) :afro: