Zobacz pełną wersję : Głośniki seryjne ej9 tyl
palermo444
08-04-13, 22:41
Witam mam problem czy oryginalnie są już kable podciagniete do tylnych głosników nawet gdy ich nie ma? Jeszcze tam nie zakładałem stąd to pytanie i jak one wogole wyglądają i jaki jest koszt ich
Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
kable powinny być, a głośniki są 6/9 czyli tak zwane jajka
koszt głośników zależy od tego jakiej jakości chcesz kupić i tu wybór należy do Ciebie.
palermo444
10-04-13, 12:52
W tę mała karteczke mieści się jajko? 8-)
michal1687
10-04-13, 13:28
zgadza się
dokładnie tak jak pisze damian.n
wchodzi tam głośnik 6/9 :)
W tę mała karteczke mieści się jajko? 8-)
pod tą mała krateczką jest duży otwór :cool:
palermo444
12-04-13, 08:11
To jakieś fajne jajeczka na wzmacniaczu powinny fajnie grać
Ja mam JBL 6x9 i grają przyjemnie. Podłożyłem gąbkę pod spód żeby blacha w rezonans bardzo nie wchodziła. Żeby zamontować je trzeba zdjąć półkę.
i gra to jakoś ? basik etc ?
Moim zdaniem gra to przyjemnie tyle że tył mocniej ;p Lusterko wewnętrzne się telepie :D a dokładnie mam model JBL GTO 938 6x9. Śmiało mogę polecić te głośniczki jeśli komuś zależy na przystępnej cenie i jakości. Ja na przykład kupiłem je za 130 używane 3 miesiące paragon mam z datą zakupu i ceną 250zł.
Ja miałem GTO z tyłu i po miesiącu wywaliłem i zainwestowałem w zestaw na przód :)
A jak z poprowadzeniem takich głośników? bo u siebie też się w sumie zastanawiam (jeden nie gra wcale, drugi tak sobie- seria).
Jest P&P? Czy trzeba coś kombinować?
Nic nie kombinujesz. Ściągasz maskownice, kable powinny być.
przy sciaganiu maskownic od strony fotela z tylu tez jest srubka wiec uwaga bo u mnie poprzedni wlascicel nie wiedzial i prawie wyrwal ! :)