PDA

Zobacz pełną wersję : Problem z ustawieniem kierownicy, dlaczego ?

enrix
12-12-07, 20:02
Mam problem z ustawiene kierownicy, odkrecilem kierownice i chcialem przestawic ja o dwa zabki ale nie moge jej wlozyc, tylko moge ja wlozyc w takiej pozycji jak wczesniej a chce o dwa zabki przesunac i juz nie pasuje ? tak ma byc ? czy cos jest krzywe ? juz szalu dostaje... zbierznosc idealna ! diagnosta walczyl z kierownica ale mimo to jest lekko w prawo, delikatnie ale denerwuje.... jakies rady ? dzieki i pozdrawiam

_Z_I_K_
12-12-07, 20:15
moze przeszkadzaja te wypustki na kierownicy co osbijaja kierunek, problem ciekawy bo tesz mnie c zeka przekladanie

jacu27
12-12-07, 21:26
dziwny przypadek bo ja wsadzałem kierownice sportową i mogłem sobie wsadzać w jakiej tylko pozycji chciałem.Dziwne?

enrix
12-12-07, 21:38
wlasnie przed chwila jeszcze raz probowalem przestawic kierownice i mozna ja przestawic ale co kilka zabkow a nie co jeden, tylko u mnie tak jest ? bo chce o dwa a wchodzi powiedzmy co 7-8 i tak dookola ale nie mozna jej precyzyjnie ustawic ....

moze przeszkadzaja te wypustki na kierownicy co osbijaja kierunek

na pewno nie, sprawdzalem...

ktos mial podobnie ?

nic chyba mi nie pozostaje jak tylko pojechac jutro do diagnosty i zmeczyc mu banie troszke :) albo jezdzic tak :)

marcov
12-12-07, 22:08
rozumiem ze auto jezdzi prosto. Masz krzywo ustawiona kierownice i chcesz aby podczasjazdy na wprost kierownica byla po srodku?

Nestboot
13-12-07, 06:30
wybierz sie na zbieznosc i tam sobie ustaw na prosto :aloha:

marcov
13-12-07, 07:17
Badz domowy sposob

http://www.civicklub.pl/fi/viewtopic.php?t=40867

enrix
13-12-07, 23:47
dobry ten domowy sposob, dzieki jeszcze raz, bede robil :)