PDA

Zobacz pełną wersję : Całkowite Malowanie

kaktusik
07-04-13, 15:34
Cześć, dostałem Honde civic od dziadka z którego powodu jestem szczęśliwy:D. Honda jest już w moich rękach jednak nie jest ona w stanie idealnym, głownie chodzi mi o blachy, gdzie niegdzie trzeba by dać trochę szpachli, rdza na drzwiach, nadkolach itp. Podgłoga w bdb stanie, wpadłem na taki pomysł aby pomalować ją całkowicie, obecnie jest ona zielona( ciemny zielony metalic) ja chciałbym pomalować ją na czarno, wiecie może jaki byłby to mniej więcej koszt?? jestem laikiem w tych sprawach i nawet nie domyślam się ile takie coś może kosztować, pozdrawiam

bObOrObOl
07-04-13, 15:41
trzyipółtysiąca

Michał102
07-04-13, 15:48
trzyipółtysiąca

Jeśli jest to już z robocizną blacharza, to jest to baaaaaaaaaaaaaaaardzo optymistyczna cena.
Zresztą, nawet bez roboty blacharza jest to mega promocja, bo kolega pisze o zmianie kolory budy, co wiąże się z lakierowaniem wszystkich wykrojów, drzwi i klap od wewnętrznej strony, oraz komory silnika:)

Gajos90
07-04-13, 16:00
ile takie coś może kosztować

to kiepskie pytanie...
bo u jednego "speca" może kosztować 2 tyś a u innego 4 tyś a robota będzie wyglądać tak samo, niestety taka jest prawda, najlepiej poszukać pewnego lakiernika którego ktoś nam może polecić a najlepiej to jak by można było zobaczyć jego robote, puźniej wybrać się do takiego lakiernika aby wycenił robotę i kropka. nie ma co żałować $ na usługi lakiernicze.
takie moje skromne zdanie, aaa i cena jeszcze zależy często od miasta w którym chcesz lakierować auto

HakerPL1
07-04-13, 16:07
koledzy już wszystko wyjaśnili, ewentualnie zastanów się nad obklejeniem auta jakąś folią ;)

kaktusik
07-04-13, 16:23
Ok :) bardzo dziękuje za odpowiedzi :) Pozdrawiam