Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Tłumik środkowy razem z rurami MA8

Howcon
02-04-13, 21:15
Wziął i przerdzewiał mi w miejscu łączenia z końcowym tłumikiem do stanu gdzie nie da się zaspawać, stąd pytanie: Co, skąd i za ile żeby było w miarę tanio a dobrze :)

Myślałem o serii bo przy tej mocy (szalone 90km) szkoda się bawić w dedykowane, przeloty itp. Przyjdzie na to czas.

Zupełnie nie mam pojęcia gdzie szukać i gdzie kupić żeby mnie za bardzo w jajo nie zrobili :)

Jeżeli zły dział, bardzo przepraszam, mój pierwszy wątek poza "moją hondą" :)

Poll
02-04-13, 23:27
Polmoostrow : ) 290 zl srodek z koncem i 30 zl czesci montazowe.

Na polmoostrow Cie nie zrobia bo sie nie oplaca podrabiac.
Proponuje zmienic 2 bo srodek moze dac o sobie znac w jeden dzien jak u mnie : )

Howcon
03-04-13, 08:24
Dzięki wielkie :)

karas
03-04-13, 16:06
ja ostatnio zakladalem srodkowego amseta spasowanie bardzo dobre sredniaca rur fi 45, jakosc wykonania rowniez bdb wszystkie spawy dobrze zabezpieczone, placilem za srodkowy cos okolo 180 pln, waro abys kupil nowe sruby i sprezynki bo stare moga byc zapieczone i nie wykluczone ze bez gumowki sie nie obedzie. . jezeli chodzi o srodkowy najlepiej kupowc nowy w jakis osiedlowym sklepie motoryzacyjnym poniewaz te tlumiki sa strasznie dlugie ( 2m ) i kurierzy zycza sobie za wysykle jak za zboze. Koncowy w bdb stanie mozesz znalezc na allegro w dobrej kasie - a wiadomo co oem to oem