PDA

Zobacz pełną wersję : wycieraczki bez czasówek

gsmexpress
08-12-07, 15:55
Mam mały problem
nie dzilaja mi wycieraczki na czasówkach nawet niewiem czy w mojej hondzie takie sa bo od kiedy ja kupilem ich nie bylo nie mam tez wycieraczek po wcisnieciu spryskiwacza niewiem czy wtedy tez sa??

a dodam ze mam wesje usa sedan

i ztego co znalazlem to po spryskiwaczach nie powinny chodzi

ale co z czasówkami?

EDIT by ppm702
Porządek watku

Lcfr
08-12-07, 17:22
Mam mały problem
nie dzilaja mi wycieraczki na czasówkach nawet niewiem czy w mojej chondzie takie sa bo od kiedy ja kupilem ich nie bylo nie mam tez wycieraczek po wcisnieciu spryskiwacza niewiem czy wtedy tez sa??

a dodam ze mam wesje usa sedan

i ztego co znalazlem to po spryskiwaczach nie powinny chodzi

ale co z czasówkami?

na poczatek-gdybys uzupełnił profil byłoby łatwiej cos stwierdzic...

w temacie:
wycieraczka powinna miec 2 tryby czasowe ale bez regulacji płynnej..
nei ma takze automatu wycieraczki po właczeniu spryskiwacza.

EDIT by ppm702
Porządek watku

gsmexpress
09-12-07, 10:27
EDIT by ppm702
Porządek watku

Ale nie o tym jest ten post niewie ktos jaka moze byc tego przyczyna ??

artek0903
09-12-07, 11:48
nie dzilaja mi wycieraczki na czasówkach nawet niewiem czy w mojej chondzie takie sa bo od kiedy ja kupilem ich nie bylo nie mam tez wycieraczek po wcisnieciu spryskiwacza niewiem czy wtedy tez sa??

tez mam d15b7 w sedanie, wersja Canada, wszystko dziala, trzy tryby predkosci wycieraczek (1. z przewra, 2. 1sza predkosc, 3. 2ga pretkosc) no i po spryskaniu szyb same sie wlaczaja.

nelq
09-12-07, 12:01
U mnie tak samo z tym wyjątkiem, że nie włączają się przy spryskiwaczach (wersja EDM)

gsmexpress
10-12-07, 11:46
a ma ktos pomysl za co sie najpierw wziąść??

przerywacz?

ta kostke ktora jest przy wlaczniku wycieraczek rozebralem i nic niepokojacego nie zauwazylem.

nographix
10-12-07, 21:54
ja tak mialem gdy zmienilem modul przy skrzynce bezpiecznikow

ja mam coupe canada, a zmienilem na modul EDM

dokladnie takie same objawy - tzn brak powrotu wycieraczek + przy spryskiwaniu wycieraczki sie nie wlaczaly + pierwszy tryb wycieraczek nie dzialal (ten przerywany)

dlatego - sprawdzil bym to na Twoim miejscu

modul jest wpinany na zatrzask z tylu skrzynki bezpiecznikow (tej pod kierownica)

stasior
01-09-08, 19:42
ja mam wersję europejską '93 r. HB ten moduł będzie u mnie w tym samym miejscu?

właśnie spr i tak w tym samym miejscu :D dzięki :D

bidzis3
01-09-08, 20:56
tez tak mailem m i okazalo sie ze ten przelacznik od wycieraczek jest w srodku pekniety i na patencie ze spinacza biurowego zrobilem ale ja mysle ze od kogos na forum na pewno kupisz ten przelacznik