Zobacz pełną wersję : Trzeci STOP z napisem
Czy ktoś wie, jak zrobić coś takiego w świetle stopu ??
http://imageshack.us/photo/my-images/209/1001564m.jpg/
wkleic lub zamalowac od srodka
Ciekawe czy można zrobić "HAMUJ KURDE!" ;)
Jak ktos ma zdolnosci to mozna wyciac taki napis w folii.
bialyspecjal
31-03-13, 17:01
kurde tez to znalezliscie.. chyba u Agnieszki bylo z rana jakos.. i tez Wam sie zapalila lampka-tak,musze to miec.. wlasnie z kolega gadalem to mowi zeby zamalowac albo wyciac z folii i nalozyc....
Swego czasu widziałem na allegro aukcję z takimi stopami do różnych samochodów z różnymi napisami, ale to bardzo dawno było.
Starstruck
01-04-13, 10:22
Ogólnie siara przednia, podobnie jak ramki rejestracyjne z diodowymi napisami "PASSAT 1.9 TDI" ;)
Najłatwiej, wg mnie, wyciąć szablon i psiknąć spray'em a najtrwalej to porządna folia :).
Ja takie cos przed wakacjami robilem :) i banalnie proste :)
wycinasz wzor, kleisz go na odtluszczone swiatlo stopu, malujesz kilka warstw czarnego
zdejmujesz maskowanie i gotowe,
od razu powiem, ze ja dawalem 5 warstw czarnego i jest to za malo :)
jeszcze troche przeswituje :)
Moim zdanie kojarzy sie to z golfem:D do hondy to ni h*** nie pasuje!:)
Ale fakt zeby dobrze zamalowac potrzeba sporo sprayu:D:D:D
sacrosaint
01-04-13, 10:50
Ja bym się wstydził jeździć z czymś takim..
Starstruck
01-04-13, 10:51
Wychodziło coś takiego niekiedy seryjnie... spotkałem się z tym w byłym QP V gen kolegi kwadrat. Wyświetlał się napis "COUPE"
Dla ultra lansu można zrobić sobie "KERS" aheueheu i przy hamowaniu przed światłami nabierać mocy.
Albo "vtec kicked in ya" haha:D
Albo "vtec kicked in ya" haha:D
No przy hamowaniu ten napis bedzie mial sens niema co...
Muzyk-Grzes
01-04-13, 14:27
Kolega pytał jak zrobić a nie czy to wiocha czy nie ,więc darujcie sobie zbędne komentarze. Jak koledzy pisali najlepiej zrobić szablon lub wyciąć z foli samoprzylepnej sam napis, zakleić i resztę zamalować. Można też z czarnej foli wyciąć "obramówkę" napisu i nakleić.
Kolega pytał jak zrobić a nie czy to wiocha czy nie ,więc darujcie sobie zbędne komentarze.
A moze nie wie ze to wiocha i warto mu to wybic z głowy:D heheh
jesli juz chce to robic chyba opcja sssikora jest najszybsza i troche wtrzyma wiec na poczatek zanim sie to znudzi mozna wykorzystac...