Zobacz pełną wersję : Zapali sie check engine
hornichmarcin
30-03-13, 22:41
Jadac do domu w pewnym momencie zapalila mi sie kontrolka od komputera,jechalem spokojnie......auto odpala bez problemu,obroty nie szaleja,nie ma zadnych objaw oprocz palacej sie kontrolki? Co moze byc nie tak? Wczoraj wymienilem akumulator na nowy czy moze to byc przyczyna?
hornichmarcin
30-03-13, 22:50
Gdzie to zrobic w woj łodzkim,pabianicach?
Da rade samemu to zrobic?
A moze reset komputera starczy?
Samemu :p
http://hondy.republika.pl/samdiag.html
hornichmarcin
31-03-13, 17:30
zresetowlem komputer przez odlaczenie akumulatora i jak narazie sie nie zapalil......ciekawe jaka mogla byc przyczyna....
Zrób samodiagnostyke to się dowiesz jeśli są błędy.
hornichmarcin
01-04-13, 22:29
Musze zrobic ale po resecije kompa jak narazie juz sie nie zapalil drugi raz....
A czemu nie zrobiles najpierw samodiagnostyki przed resetem, skoro ciekawy jestes co sie stało?:)
hornichmarcin
02-04-13, 08:40
Bo nie mialem pojecia o samodiagnostyce.....
Bo nie mialem pojecia o samodiagnostyce.....
A umiesz używać opcji "szukaj" na tym forum albo google?
hornichmarcin
03-04-13, 11:50
No to chyba jest to fotum po to zeby o cos pytac...........jak macie tak jechac po kazdym kto sie o cos zapyta to lepiej je zamknijcie......ja jestem budowlancem a nie mechanikiem i o autach nie mam pojecia
A jak to sie stało że wiedziałes jak robic reset ale o samodiagnostyce się nie dowiedziałes?:) i nikt po Tobie nie jedzie, ale gdyby nie te wiadomosci wczesniej, to następnym razem też byś nie poszukał.
P.S ja też nie jestem mechanikiem i o autach nie mam pojęcia:)
No to chyba jest to fotum po to zeby o cos pytac...........jak macie tak jechac po kazdym kto sie o cos zapyta to lepiej je zamknijcie......ja jestem budowlancem a nie mechanikiem i o autach nie mam pojecia
Zgadza się, że po to jest to forum ale trzeba zachować trochę porządku, bo jak każdy założy oddzielny temat tylko po to, żeby o coś zapytać to nie znajdziemy żadnych informacji. Przecież możesz znaleźć podobny temat i się do niego podpiąć.
Pozdro.
hornichmarcin
03-04-13, 19:56
Pewnie ze moge znalesc tylko wpisujac ze zpalila sie kontrolka od komputera wyskakuje duze tematow i to nie na temat a niestey nie mam czasu siedziec przed kompem i szukac.....a wiem ze po to jest forum zebysmy sobie pomagaliu i pisali o swoich przypadkach,zeby sobie pomagac....a o resecie komnpa gdzies kiedys slyszlaem i wiem ze odlaczenie akumulatora zresetuje komputer....