PDA

Zobacz pełn± wersję : Uniwersalne podłokietniki.

r0b3rt
05-12-07, 19:39
Witam
Mam pytanie - czy montował już który¶ z kolegów co¶ podobnego? http://moto.allegro.pl/item278303058_podlokietnik_rs_golf_astra_pasat_vec tra_civic.html

Nadaje się to do czego¶?? i najważniejsze - czy nie przeszkadza w operowaniu ręcznym?
Będzie z tego jaki¶ pożytek czy lepiej dołożyć pare zł i kupić oryginalny?

kamilooo
05-12-07, 19:49
tez szukam podlokietnika ale wole zalorzyc ORI niz taki badziew!

Znalesc oryginalny podlokietnik to niemalze cud :d

KruKs
05-12-07, 20:37
nie kupuj ! ja kupilem wlasnie cos takiego i oddalem ;/ niedosc ze dostalem ogolnie porysowany itp to jeszcze wykonanie beznadziejne i strasznei to wyglada :/ wiec kupilem za 200zl od VTi :]

Konrad84
05-12-07, 22:01
hehe, ale kupa. Łatwo jest kupić podłokietnik np. od Szymona.

czester
05-12-07, 22:51
Witam

Uniwersalny chyba nie :(
Orginal jak najbardziej. Po prostu to ma jakis wyglad. Pasuje do wnetrza auta i tyle. Mam za to pytanie do tych ktorzy montowali lub w najblizszym czasie beda montowac podlokietnik oryginalny
Mozna kupic oryginaly z jednym lub czterema otworami na przyciski sterowania szybami.
podejrzewam ze spora czesc z was ma elektryke tylko z przodu. Czy zatem pozostale otwory zaslepiacie (jesli istnieja takie zaslepki) czy tez za ciosem montujecie elektryke na tyl???

Pozdrawiam
Piotrek

qba1983
05-12-07, 23:24
jak by ktos dostal konsole bez zaslepek i nie mial zamiaru montowac elektryki, to mam takie zaslepki i moge odstapic.

marcin_g2
05-12-07, 23:37
do MB jest kilka na allegro

KruKs
06-12-07, 12:10
nie mam elektryki szybek i lusterek a mam do podlaczenia :] ale nie przeszkadza mi zreszta niedlugo i tak bedzie :P

arass
07-12-07, 14:01
Ja mam taki uniwersalny tylko ladniejszy niz pokazal kolega i wyglada to nawet niezle a co najwazniejsze wygoda pierwsza klasa. Teraz sobie nie wyobrazam jazdy bez lokietnika, jak jade innym autem to tak dziwnie bo nie ma tej reki gdzie polozyc. A linke z recznego zawsze mozesz wyregulowac, mi lapie juz na drugim zabku i w niczym nie przeszkadza ten podlokietnik. Same plusy polecam

Barry
07-12-07, 22:31
Ja kupiłem od Maćkaxxxx oryginalny w bardzo dobrym stanie i jestem bardzo zadowolony.

ropa2
09-12-07, 23:07
Ja takze mam uniwersalny i nie narzekam...a wrecz przeciwnie......jestem bardzo zadowolony ;)