PDA

Zobacz pełną wersję : dokładka pod przedni zderzak 4gen

Devil
07-08-05, 12:58
Witam wszystkich, mam p[ytanie dotyczace dokladki... od jakiego auta mozna zdobyc taka dokladke, szukalem pod cifa ale nigdzie nie moge znalezc, pomyslame o tym gdyz mam i tak zderzak do malowania po dzownie i wartoby bylo dorzucic cos pod niego. bylbym wdzieczny za jakiekolwiek sugestie. z gory dzieki pozdro

Nevada
07-08-05, 14:46
od CRXa- jest troszke mniejsza, ale daje rade
ja taką mam założoną

Raptor
07-08-05, 22:48
dokladka spasuje :!: a czy caly przedni zderzak od crx podejdzie do 4 gen :?:

Pati
08-08-05, 12:54
caly zderzak nie podejdzie. tzn nie podejdzie bez przerobek, ale na tej zasadzie to kazdy podejdzie :) bylo juz o tym.

Kilej
10-08-05, 10:35
Moj znajomy zakladal rozne graty od crx´a do swojego civica 4gen.

Ogolnie zderzak od crx´a podejdzie bez wiekszych problemow tzn jakies tam drobne niuanse moga wyniknac ale przeciez to jest prawie taki sam przod, wiec dasz rade ladnie spasowac domowymi metodami.

W crx i civicu maska i lampy sa te same , sa tylko postojowki w innym ksztalcie i moze to w jakims stopniu stanowi, bo przez to tez blotnik ma ciut inny ksztalt.

[ Dodano: Sro 10 Sie, 2005 ]
a jak chodzi o dokladke to wiem ze bardzo dobrze pasuje od Golfa III Vr6, ale pamietaj ze vr6 !! a nie jakis tam gt czy cl czy tez inny smietnik.

w vr6 ma gladki ksztalt i wyglada bardzo fajnie, poza tym jest duzo nizsza od seryjnej w 4 gen i bardzo elastyczna.

Poza tym od vr6 kosztuje od 150 zl na allegro :)

Kilku znajomych ma tak zrobione i prezentuje sie super moim zdaniem. Za czasow jak mialem seryjny zderzak to sam chcialem zmienic orginalna dokladke na ta od vr6, ale tak wyszlo ze sprzedalem orginalne zderzaki i zrobilem wzor Wings West RS.

Raptor
10-08-05, 11:04
tzn ze od innych modeli golfa III nie podejdzie czy tylko o to chodzi ze od vr6 gladka jest :?:

Pati
10-08-05, 22:50
od golfa? do civica? BANa mu!!!

LIO
11-08-05, 14:08
od lanosa sa spoko w Civicach ;)

Kilej
12-08-05, 10:45
Podejdzie tez od innych wersji golfa III, ale od VR6 w miare sie komponuje. Jest gladka, nisko schodzi i jest sprawdzona.

Jesli komus nieodpowiada dokladka od VRa to niech nie zaklada.

Ale ciezko dostac dokladke orginalna od 4gen, a ta od vr6 dobrze sie spisuje w zastepstwie :)

Poza tym jest nizsza i bardziej elastyczna. O cenie nie wspomne, bo jest straszny low- budget

ppm702
25-12-05, 18:27
zgodnie z aktualnym podziałem wątek zmienia miejsce :)