Zobacz pełną wersję : swap na szyby elektryczne
witam czy ktokolwiek robil swap szyb recznych na elektryczne???? nosilem sie z tym zamiarem od jakiegos czasu ale dzis pekla mi szyba wiec przy okazji wymiany chcialbym zrobic elektryczne. czy wie ktos czy duzo z tym rzezby i ewentualnie na co zwrocic uwage, czy beda jakies pulapki/problemy?? dodam ze chodzi o sedana V gen. z gory dziekuje wszystkim ktorzy sa w stanie mi pomoc:)
skolopendra
04-12-07, 19:36
czy ktokolwiek robil swap szyb recznych na elektryczne??
czemu od razu swap ;)
zakładasz mechanizm parę przycisków i kabelków i hula
.lecz jeśli się nie mylę temat już ktoś dokładnie opisał
np
http://www.civicklub.pl/fi/viewtopic.php?p=487538&sid=ee20b747fa9c8f3630717dc486ca85fe#487538
wiec ................ :szukaj:
znalazlem temat po tym jak zalozylem ten. napisalem swap bo wlasnie nie wiem co trzeba zmieniac i ile z tym zachodu. no ale okazalo sie ze nie jest ot jeszcze az tak skomplikowana sprawa wiec chyba sobie poradze. teraz trzeba kogos znalezc kto mi takie cos sprzeda:D mozna zamknac
skolopendra
04-12-07, 19:47
trzeba kogos znalezc kto mi takie cos sprzeda:D
widziałem na allegro
kupuj tylko oryginalne używki :)
a nie uniwersalne zestawy................... :bicie:
do tego jeszcze centralka. i będzie wraz z alarmem samo zasuwało szyby :aloha:
michał honda
04-12-07, 20:55
witam podepne sie pod temat skolopendra dlaczego twierdzisz ze lepiej nie kupować uniwersalnych zestawów?? masz jaka opinie na ten temat?? ja chciałem kupic własnie taki zestwa ale moze lepiej zaczerpne troszke wadomości na ich temat zanim je kupie:) jesli wogule kupie:)
dlatego ze orginalny zestaw pasuje i wyglada najlepiej.
rem36 a wiesz mzoe czy zestaw z qp podejdzie do sedana??pytalem Lcfr'a i mowi ze sa inne prowadnice ale nie byl w 100% przekonany.
jakbyś był zainteresowany, mam zestaw z sedana 4g (88-91) na sprzedaż - kraków. cena: 400.
koledzy czeka mnie przekladka elektrycznych szyb, jakie problemy moga mnie spotkac, mozecie w kilku zdaniach opisac jak sie do tego zabrac, wszytko mam juz rozebrane, mam komplecik elektryki itd.