PDA

Zobacz pełną wersję : Bialo-czerwone lampy w wersji si do civic 96-00 Gdzie kupic?

Ulysses
04-12-07, 16:55
Witam!
Mam honde civic coupe 96 (d16y7) i chciałbym w niej zmienić lampki tylne na wersje si, czyli biało-czerwone. Niestety nigdzie praktycznie ich nie moge dostać:( Czasami na allegro ktos je posiada ale to najczesciej sa jakies pojedyncze sztuki z prawej lub lewej strony albo z klapy... Nawet w roznych sklepach tuningowych ich nie posaiadaja. Jedynie znalazlem na e-bayu i to nawet w niezlych cenach (przeliczajac na zł) ale to glownie z USA a nie chce mi sie bawic w takie dalekie tranzakcje. Jesli ktokolwiek wie gdzie takie lampy mozna dostac albo sam posiada i chciałby je sprzedać jestem bardzo zainteresowany:) Z gory dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam.

skolopendra
04-12-07, 18:54
widziałem kiedyś a giełdzie w krakowie :)

Konrad84
04-12-07, 22:13
spytaj użytkownika dymek

Wooyyek
04-12-07, 22:36
hmm możesz próbować na forumowej giełdzie ale niestety jest to towar mocno deficytowy i niestety drogi......
polecam ebay bo chyba najszybciej tam dostaniesz.

a tak wygląda clear z ebaya :d
http://img228.imageshack.us/img228/2566/img02011tf7.th.jpg (http://img228.imageshack.us/my.php?image=img02011tf7.jpg)

buster_11
04-12-07, 22:45
Tez takich szukam wlasnie :))... Chyba pozostaje ebay. Ostatnio jednak sporo ludzi kupuje je, ale nie za bardzo wiem gdzie je dostaja hehe. Z tego co sie orientowalem tutaj na forum to trzeba liczyc co najmniej 600 zeta. Jakby ktos mial jakis dostep czy cos to ja tez jestem chetny. A moze ktos zorganizuje jakies grupowe zamowienie bo podejrzewam, ze chetnych jest wiecej??

[ Dodano: Wto 04 Gru, 2007 ]
Jezeli chcesz cleary to maciekxxx ma za 450zł.

Ulysses
04-12-07, 22:56
Z tego co posiedzialem kilka dni na ebayu to w stanach porownujac z cenami u nas to mozna te lampki nowe kupic praktycznie za grosze (ok 50 USD czyli jakies 120 zlotych) tylko przesylka troche kosztuje ale i tak wychodzi taniej. Tylko czy dojdzie to co chcemy... Kurcze cleary mnie raczej nie interesuja:)

buster_11
04-12-07, 23:04
No mnie wlasnie tez :/
Kurcze jakby ktos to ogarnal kto sie zna na kupowaniu na ebayu to by było bosko hehe

[ Dodano: Wto 04 Gru, 2007 ]
Moze jeszcze znajdzie sie paru chetnych to juz bedzie mozna zapewne cos bardziej kombinowac

Ulysses
04-12-07, 23:18
w sumie to jestem zarejestrowany na ebayu i nawet mailowalem z jednym sprzedawca handlujacym takimi lampkami w USA, zapewniał mnie ze wszystko dojdzie bez problemu i caly koszt wyniesie z przesylka dokladnie $126.98 czyli niecale 360zl za komplet!!! (i to nowe OEM czyli takie jak oryginalne Stanleye zakladane w hondach). Kurcze trzeba pokombinowac. Jesli do konca roku nie znajde w PL to pewnie bede zamawail z USA

buster_11
04-12-07, 23:35
Acha. Sluchaj to jakby co te 360zł to nie az tak duzo jak na te lampy. Wiec jakby co bede mogl miec prosbe do Ciebie tez?? Wiem, ze to odpowiedzialnosc itd, ale tez juz jestem zdesperowany powoli hehe :)

fenix
04-12-07, 23:48
360zl za komplet!!! (i to nowe OEM czyli takie jak oryginalne Stanleye zakladane w hondach
Cos mi sie nie chce wierzyc... Watpie zeby to byly Stanleye, raczej sa to lampy na ich wzor i to wszystko.

buster_11
05-12-07, 00:00
no oby nie były cleary :)... A moze wiesz jak mozna zalatwic takie lampki??

fenix
05-12-07, 00:11
Najlepiej to szukac na jakichs US forum uzywki albo na ebayu. Jezeli bede mial jakies info, to dam Wam znac.

buster_11
05-12-07, 00:34
Dzieki... W takim razie czekam

Ulysses
05-12-07, 11:50
tzn to nie sa Stanleye ale ale produkowane jako OEM czyli teoretycznie identyczne i z tych samych materialow ale innej firmy. Ze zdjęć wyglądają identycznie, to nie sa kleary, zarowek nie widac i sa matowe, nio idento jak Stanleje w wersji si. Poszukam linka na ktorych je znalazlem i postaram sie go tutaj podpiac.

Ulysses
27-10-08, 19:31
Witam po troche dluugim czasie!
Ale wreszcie mam lampki z SI z USA i to oryginały!, zamowilem 3 komplety i grill bez znaczka. Jedne sa juz na mojej hani, drugie dla brata a trzecie moge opchnąć :) Dla niedowiarków za całosć z przesylką do PL zaplacilem 330 dolcow (kiedy stał dolar po 2 zeta) czyli 660pln :D

glodny86
27-10-08, 20:51
Ja bym byl chetny...:D Jaka cena...?? Poszlo na PW