Zobacz pełną wersję : Nadkole Antykorozja przód Podróba
Witajcie
Mam pytanie czy miał ktos styczność z nadkolami antykorozyjnymi (podróby z IC Lub Polcar) wewnetrznymi na przód do Cifa 3d 97 przedlift ?
Jak z ich spasowaniem ?
Z góry dziekuję za odpowiedzi
Walkowane chyba tylko na tym forum to bylo kilka razy - trzeba poszukac
Ogolnie jest problem ze spasowaniem , kusi dobra w wrecz smieszna cena ( nie wiem czy ja 17 zl sztuka nie dawalem ) , ale wykonanie pozostawia wiele do zyczenia, Sa one twarde , nie chca sie formowac , nawet chyba niektore dziury montazowe u mnei sie nie zgadzaly.
Skonczylo sie ze i tak potem zaplacilem jakies 50 zl i kupilem OEM i bylo idealnie a tamte poszly na smietnik albo do dzis leza w garazu - chcesz sprzedam po cenie zakupu :D
nie warto, ja kupilem do 5 gena bo chcialem miec ladne nowe nie upier.. w smole itp i wywalilem na smietnik, odstawalo, dziury nie pasowaly dobrze ze tylko 24 zl na ten shit wydalem. kupowalem w IC
wez chlopie tego nie kupuj ja kupilem na jesien i bardzoe tego zaluje terasz szukam oem :)
Opalarka w dłoń, grube rękawice i będziesz mieć to spasowane jak OEM. Mam u siebie i na początku faktycznie było do dupy. Po poprawce jest dobrze.
PAWELEKHONDA
20-03-13, 21:46
montowałem ostatnio (miesiac temu) u siostry w hondzie takie nadkole kupione na allegro za 20zł i spasowanie po przyłozeniu takie nawet nawet w 3 miejscach musiałem troche opalarka wyprofilowac (dogiac) do błotnika dopasowac idealniej i jest jak w oem nadkole, i nie pasowały mi z 3 otwory (chodz nie az tak zle) , gdyz tylko rozwierciłem lekko wiertłem by spinka prosto weszła i wszystko pasowało :)