PDA

Zobacz pełną wersję : Sprzegło do EM2

mlawa85
18-03-13, 21:52
Czy sprzeglo od 1,7 (120 KM) bedzie pasowac równiez do EM2 1,7 Vtec??
Przegladajac strony natykam sie na takie gdzie zaznaczone jest ze pasuje zarówno do jednego jak i do drugiego modelu a na innych ze niestety nie. Ma ktos jakies doswiadczenie w tym zakresie?? wyłozyc 1500 zł za sprzeglo to dosc sporo jak dla mnie :(
Dzieki z góry za pomoc.

mloodzian
18-03-13, 22:05
napisz maila z pytaniem do ASO i będziesz wiedział dokładnie czy pasuje czy nie

mlawa85
18-03-13, 22:17
W sumie dobry pomysł :) najprostsze rozwiazanie, choc pare razy jak cos chcialem sie dowiedziec od nich to albo nie byli w stanie odpowiedziec bo nie wiedzieli albo mowili bzdury. Ale pomysł dobry :)

EFKA5
20-03-13, 15:23
choc pare razy jak cos chcialem sie dowiedziec od nich to albo nie byli w stanie odpowiedziec bo nie wiedzieli albo mowili bzdury. też mam takie doświadczenia ;)

mloodzian
20-03-13, 19:16
a to że tak mówią to dlatego że "eksperci" którzy tam pracują to są po geografii..... ja tez miałem kiedyś takie coś z ASO VW zadzwoniłem i miła Pani mówi że połączy mnie z ekspertem hahaha to on nie znał odpowiedzi na każde zadane przeze mnie pytanie a jak do nich pojechałem to chodzili i szukali kogoś kto mógłby ze mną porozmawiać i choć trochę się znał i dopiero z mechanikiem załatwiłem sprawę bo cała reszta tych pracowników "ekspertów" to nie ma pojęcia w czym pracuje......

mlawa85
21-03-13, 18:08
pojedziłem kilka dni Honda i przyznam szczerze ze sprzegło w mojej ocenie jest w porzadku, a to ze dosc wysoko bierze to chyba taka jego charakterystyka i tyle :) na razie nie ruszam. Musze ogarnac bujajacy sie fotel kierowcy i wymienic radio (dzis bylem u specjalisty ktory chciał mi rozebrac pol samochodu i zaczał dobierac sie od schowka do radia (??!!), takze jak to zobaczylem to mowie ze ja tylko wezme radio a nad montazem sie jeszcze zastanowie :P