Zobacz pełną wersję : Sprzegło do EM2
Czy sprzeglo od 1,7 (120 KM) bedzie pasowac równiez do EM2 1,7 Vtec??
Przegladajac strony natykam sie na takie gdzie zaznaczone jest ze pasuje zarówno do jednego jak i do drugiego modelu a na innych ze niestety nie. Ma ktos jakies doswiadczenie w tym zakresie?? wyłozyc 1500 zł za sprzeglo to dosc sporo jak dla mnie :(
Dzieki z góry za pomoc.
napisz maila z pytaniem do ASO i będziesz wiedział dokładnie czy pasuje czy nie
W sumie dobry pomysł :) najprostsze rozwiazanie, choc pare razy jak cos chcialem sie dowiedziec od nich to albo nie byli w stanie odpowiedziec bo nie wiedzieli albo mowili bzdury. Ale pomysł dobry :)
choc pare razy jak cos chcialem sie dowiedziec od nich to albo nie byli w stanie odpowiedziec bo nie wiedzieli albo mowili bzdury. też mam takie doświadczenia ;)
a to że tak mówią to dlatego że "eksperci" którzy tam pracują to są po geografii..... ja tez miałem kiedyś takie coś z ASO VW zadzwoniłem i miła Pani mówi że połączy mnie z ekspertem hahaha to on nie znał odpowiedzi na każde zadane przeze mnie pytanie a jak do nich pojechałem to chodzili i szukali kogoś kto mógłby ze mną porozmawiać i choć trochę się znał i dopiero z mechanikiem załatwiłem sprawę bo cała reszta tych pracowników "ekspertów" to nie ma pojęcia w czym pracuje......
pojedziłem kilka dni Honda i przyznam szczerze ze sprzegło w mojej ocenie jest w porzadku, a to ze dosc wysoko bierze to chyba taka jego charakterystyka i tyle :) na razie nie ruszam. Musze ogarnac bujajacy sie fotel kierowcy i wymienic radio (dzis bylem u specjalisty ktory chciał mi rozebrac pol samochodu i zaczał dobierac sie od schowka do radia (??!!), takze jak to zobaczylem to mowie ze ja tylko wezme radio a nad montazem sie jeszcze zastanowie :P