Zobacz pełną wersję : Lampy tylne USDM jak podłączyć?
Witam kupiłem lampy USDM oryginalne stanley do HB
Chciałbym dokłądnie wiedzieć jak podłączyć. Bo mam podłączone pozycje świeca w w klapie i strona zewetrzna tez super obrysówki też. Ale nie ma stopu jak naciskam jak rozwiązać ten problem?
Następne pytanie jak rozwiązać problem z obrysókami poiniewaz gniazda są za duże i nie pasują oprawki postojów przednich ani tych z kierunkowskazów z błotników. Miał ktoś taki problem?
Jak to rozwiązać z góry dzieki za pomoc
Pozdrawiam!
Witam kupiłem lampy USDM oryginalne stanley do HB
Chciałbym dokłądnie wiedzieć jak podłączyć. Po mam podłączone pozycje świeca w wklapie i stona zewetrzna tez super obrysóki też. Ale nie ma stopu jak naciskam jak rozwiazac ten problem?
masz zamienione prawdopodobnie piny w wiązce
musisz je podmienic-tak jak w dziale teksty http://www.civicklub.pl/fi/viewtopic.php?t=10071
Nastepne pytanie jak rozwiazac problem z obrysókami poiniewaz gniazda są za duże i nei pasują oprawki postojów przednich ani tych z kierunkowskazów z błotników. Miał ktoś taki problem?
Pozdrawiam!
chodzi Ci o oprawki obrysówki tylnego swiatła?
sa inne chyba niz standardowe... (jak dobrze pamietam)
daj moze fotke to sie porówna
ok z tym stopem będę coś kombinował.
Tak chodzi mi o oprawki obrysówek bo te z świateł przednich postojów są za małe po prostu. Bede musiał to przymocować za pomocą czegoś bo tak dużej oprawki nie znajdę jedynie chyba w USA . Poza tymi problemami lampy świecą bosko. Ale bez stopy jeździć sie nie da :(
Kupował ktoś tu z forum właśnie lampy USDM stanley i wsadzał do HB?
Pozdrawiam dzieki Lcfr, :piwo2:
mialem 2 rodzaje lamp w tym USDM i nie mialem zadnych problemow
wszystko bylo plug&play
wystarczylo tylko pociagnac plusa do klapy bagaznika aby swiecily pozycje jak to w ameryce i tyle
ktos ci musial chyba namieszac w instalacji albo jakies trefne lampy kupiles
witam.
odgrzeje kotleta.
kupilem tylnie lampki usdm i niestety byly bez kabli i obrysowek.wie ktos moze gdzie dostane te obrysowki?jeszcze jedno,zeby swiecily mi swiatla w klapie to potrzebuje oprawki do żarówek 2włuknowych i co dalej?wystarczy podlaczyc,czy trzeba cos zmieniac w kablach?