Zobacz pełną wersję : Wskazówka paliwa..!!! POMOCY!!!
Kurcze mam problem, otóż wymienialem ostatnio zegary i niechcący przesunąłem wskazówke paliwa i zapomnialem na jakiej pozycji była... Co tu można teraz zrobić żeby wróciła do stanu prawidłowego? :/ :/ :/ :/ POMOCY
zatankować do pełna i ustawić na pełny bak na skali
Nic mi nie pomogłeś, nie bede go zalewal za 300 czy iles.. :P Prosze o jakieś inne rady..
no to możesz go w drugą stronę, wyjeździj benzynę do zera(lub ściągnij) i na zero wskazówkę :) nie wiem jak inaczej można wyskalować wskazówkę paliwa
tez o tym pomyslalem, ale teraz jest za zimno na spuszczanie do zera kurde no... chwila nie uwagi i problem zalatwiony,,
a co to za różnica czy ząładujesz raz do pełna czy 3 razy po 100 zł... Już weź że sie człowieku ogarnij nieco../
Inaczej nie ustawisz.
Jak się ma auto trzeba się liczyć z wydatkami na benzynę...
a co to za różnica czy ząładujesz raz do pełna czy 3 razy po 100 zł... Już weź że sie człowieku ogarnij nieco../
inaczej nie ustawisz.
dobrze mówi.
Wykręć pływak z baku i zasymuluj raz zero w baku a potem full. Chyba najprostsze rozwiązanie.
@up
dokładnie o tym samym pomyślałem. zero kosztów i chyba najlepszy sposób
Inaczej nie ustawisz.
Tylko że ja nie mam potrzeby tankowac do pełna bo moja Hania jest w gazie...
No i co z tego że jest w gazie? To benzyny nie używasz? Zatankujesz raz do pełna to bedziesz mial spokój dłuższy czas. A chyba jednak używasz bo potrzebny CI jest wskaznik :)