Zobacz pełną wersję : Uniwersalne czujniki cofania z allegro
Siema.
Mam chęć zamontowania w tylnym zderzaku czujników cofania. I tu rodzi się problem. Jaki zestaw wybrać. Na allegro jest tego od groma w cenie ok 60PLN z przesyłką. Jak jest z trwałością tych zestawów? Są w ogóle coś warte? Na czujniki za 200PLN mnie nie stać :-)
Daj sobie spokój
Jak masz jakieś łajno zakładać i za jakiś czas ma umrzeć to lepiej nie robić tym bardziej że Civ to nie bus ;)
znajomy ma zamontowany zestaw za 120zł - jest bardzo dobry, pol roku jezdzi, zandych oznak zlego dzialania itp
samochod to mondeo
a to ze takie czujniki w civicu to porazka, to swoją droga - civic jest tak przejzysty ze naprawde nie są do niczego potrzebne
Już lepiej kamerkę cofania założyć.
Moze jest przejrzysty ale przy zaparowanej szybie lub w deszczu nie do końca wszystko widać.
Ale slychac tak samo:-D
Hahahahaha. Ale i tu spostrzeżenie... jeśli mamy szczęście usłyszymy klakson kierownika/czki w którego auto chcemy wjechać, jeśli tego szczęścia nie mamy to nie będzie klaksonu, ale za to będzie nowy zderzak i -10% do zaj..istości u ubezpieczyciela :)
Ja mam u siebie allegrowe czujniki smigaja juz trzeci rok i daja rade w kazda pogode. Koszt 80zl :)
Ja mam u siebie kamerkę w ramce od tablicy rej.i działa kozacko:-)fakt ze wydatek rzedu 300pln ale leprze to niz wizyta u lakiernika:-)http://www.youtube.com/watch?v=c3RxB28s4Co
A jakiej wielkości masz panel LCD do kamery?