Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Civic 5D 98 20T2R

saib
27-11-07, 00:15
Wymieniłem jakiś czas temu gałkę na "Type-R'owską" - full chrom, pięknie leży w dłoni i ogólnie znacznie bardziej podoba mi się od oryginalnej, klocowatej, ale oryginalny mieszek przestał do niej pasować i przydałoby się go w końcu wymienić.

Gałka identyczna jak ta z tej aukcji:
http://www.allegro.pl/item269621777_honda_tuning_galka_type_r_civic_crx_ prelude_del_so.html

Może macie jakieś propozycje?

[ Dodano: Wto 27 Lis, 2007 ]
Naprawdę nikt? :hinczyk:

[ Dodano: Pią 30 Lis, 2007 ]
No to jestem w dupie. :bicie:

Wombat
04-12-07, 12:59
jestes w dupie bo nie napisałes o co ci chodzi. Propozycja NA CO . CZEGO?
z gałka masz kłopot? Z mieszkiem? ze sobą?

kurgan
04-12-07, 16:07
ja mam mieszek seryjny wyczyszczony i jest git :) do takiej wlasnie galki

saib
09-12-07, 17:08
To mnie nie urządza, bo masz poprzednią generację Civ'a, heh. Mój jest za krótki, niestety.

jestes w dupie bo nie napisałes o co ci chodzi. Propozycja NA CO . CZEGO?
z gałka masz kłopot? Z mieszkiem? ze sobą?Ja mam problem z mieszkiem, Ty... z czytaniem ze zrozumieniem (o czym świadczy to, że kolega wyżej zrozumiał, o co chodzi). ;)

Zdr.

marcin_g2
09-12-07, 22:15
obszyj swoj mieszek czerona nicia (tak jak te jdm'owe) i bedzie super, a jesli mieszek masz za krotki, to zawsze mozesz troszke skrocic lewarek, a pozniej go nagwintowac.

saib
11-12-07, 16:09
Juz mam pewien pomysł, a mianowicie mieszek był trochę zawinięty do środka. Odwinąłem i teraz prawdopodobnie polecę, tak jak radzisz, czerwoną nicią (do lakieru będzie jak znalazł) i zrobię jakieś "mocowanie" na górze (muszę przemyśleć, żeby wygląda to w miarę dobrze, heheh). Powinno być si. ;)