Zobacz pełną wersję : Civic 5D 98 20T2R
Wymieniłem jakiś czas temu gałkę na "Type-R'owską" - full chrom, pięknie leży w dłoni i ogólnie znacznie bardziej podoba mi się od oryginalnej, klocowatej, ale oryginalny mieszek przestał do niej pasować i przydałoby się go w końcu wymienić.
Gałka identyczna jak ta z tej aukcji:
http://www.allegro.pl/item269621777_honda_tuning_galka_type_r_civic_crx_ prelude_del_so.html
Może macie jakieś propozycje?
[ Dodano: Wto 27 Lis, 2007 ]
Naprawdę nikt? :hinczyk:
[ Dodano: Pią 30 Lis, 2007 ]
No to jestem w dupie. :bicie:
jestes w dupie bo nie napisałes o co ci chodzi. Propozycja NA CO . CZEGO?
z gałka masz kłopot? Z mieszkiem? ze sobą?
ja mam mieszek seryjny wyczyszczony i jest git :) do takiej wlasnie galki
To mnie nie urządza, bo masz poprzednią generację Civ'a, heh. Mój jest za krótki, niestety.
jestes w dupie bo nie napisałes o co ci chodzi. Propozycja NA CO . CZEGO?
z gałka masz kłopot? Z mieszkiem? ze sobą?Ja mam problem z mieszkiem, Ty... z czytaniem ze zrozumieniem (o czym świadczy to, że kolega wyżej zrozumiał, o co chodzi). ;)
Zdr.
obszyj swoj mieszek czerona nicia (tak jak te jdm'owe) i bedzie super, a jesli mieszek masz za krotki, to zawsze mozesz troszke skrocic lewarek, a pozniej go nagwintowac.
Juz mam pewien pomysł, a mianowicie mieszek był trochę zawinięty do środka. Odwinąłem i teraz prawdopodobnie polecę, tak jak radzisz, czerwoną nicią (do lakieru będzie jak znalazł) i zrobię jakieś "mocowanie" na górze (muszę przemyśleć, żeby wygląda to w miarę dobrze, heheh). Powinno być si. ;)