BartekHCC
01-08-05, 11:25
wczoraj nad Lublinem bylo oberwanie chmury (pierwszy raz widzialem oberwanie chmury z takimi skutkami) - zatopione samochody do polowy drzwi, wyjace alarmy przez zwarcia itd. Mialem niemila przyjemnosc jechac w srodku tego "czegos" ludzie nie patrzyli na swiatla i kazdy ratowal sie jak mogl - nagminnie uzywane chodnikow zamiast ulicy i jazda pod prad:) wieczorkiem wrzuce filmiki :)
podczas wjazdu na wysoki kraweznik zaczepilem srodkowym tlumikiem i oberwalem go a dokladnie to sie zlamal zaraz przy puszce bo spawany byl juz z 10 razy ... no i teraz musze jakis kupic tylko ze jak dzwonilem do sklepow to maja jedynie do 3d i sedanow a o coupe nic nie wiedza (podobno w katalogu Bosala nie ma czegos takiego jak coupe) a te od 3d i sedana roznia sie od siebie
teraz wiec mam pytanie czy ktorys z tych tlumikow(3d czy sedan) bedzie pasowac do mojej coupety czy mam szukac poprostu do civica coupe?
chce zakupic w miare tani tlumik wiec prosze nie pisac o kwasowkach itd:)
podczas wjazdu na wysoki kraweznik zaczepilem srodkowym tlumikiem i oberwalem go a dokladnie to sie zlamal zaraz przy puszce bo spawany byl juz z 10 razy ... no i teraz musze jakis kupic tylko ze jak dzwonilem do sklepow to maja jedynie do 3d i sedanow a o coupe nic nie wiedza (podobno w katalogu Bosala nie ma czegos takiego jak coupe) a te od 3d i sedana roznia sie od siebie
teraz wiec mam pytanie czy ktorys z tych tlumikow(3d czy sedan) bedzie pasowac do mojej coupety czy mam szukac poprostu do civica coupe?
chce zakupic w miare tani tlumik wiec prosze nie pisac o kwasowkach itd:)