PDA

Zobacz pełną wersję : Moj civic 3d d15b2 nie odpala - nietypowy problem

grzegorzg
26-11-07, 12:42
Witam serdecznie,

od niedzieli moja honda civic z 93r 1,5 16v nie chce odpalic. Problem jest o tyle dziwny, ze iskra jest podobnie jak i paliwo z wtryskiwaczy. Nie mam pomyslu co moze byc, rozrusznik kreci, ogien bucha z wszystkich garow a auto nie startuje. W niedziele zaczelo sie od tego, ze na chwile zaskoczyl, ale jakos tak bez energii i zgasl. Od tego czasu tylko rozrusznik pracuje.
Prosze o pomoc, jakiekolwiek sugestie sa bezcenne.
Pozdrawiam.
Grzegorz

kurgan
26-11-07, 19:53
czyli kreci a nie startuje.... sprawdz luty na przekazniku pompy paliwa to moj pomysl, moze ktos bedzie mial inny...

skolopendra
26-11-07, 20:16
Witam serdecznie,

od niedzieli moja honda civic z 93r 1,5 16v nie chce odpalic. Problem jest o tyle dziwny, ze iskra jest podobnie jak i paliwo z wtryskiwaczy. Nie mam pomyslu co moze byc, rozrusznik kreci, ogien bucha z wszystkich garow a auto nie startuje. W niedziele zaczelo sie od tego, ze na chwile zaskoczyl, ale jakos tak bez energii i zgasl. Od tego czasu tylko rozrusznik pracuje.
Prosze o pomoc, jakiekolwiek sugestie sa bezcenne.
Pozdrawiam.
Grzegorz

.................................po co wypisujesz wszędzie ten sam post........... :bicie:

kurgan
27-11-07, 09:11
dlatego pewnie, ze zalezy mu na czasie i chce zeby hanka szybko wstala :) rozumiem go doskonale, fakt, ze smieci sie robia, ale pewnie jest mega poddenerwowany:)i chce zeby zauwazyc jego post, zeby mu szybko odpowiedziec, pomoc :speszony: