PDA

Zobacz pełną wersję : Fotele Kubełkowe Mirco

wojni12
05-03-13, 23:17
Witam Serdecznie!
Przymierzam się do kupna Fotelów Mirco do mojego civica V. Więc mam do Was pytanie. Może ktoś ma zamontowane te fotele u siebie? Jak wygląda sprawa z wsiadaniem na tylną kanapę? Czy po przesunięciu fotela na maxa do przodu jest na tyle wystarczająco miejsca, żeby dostać się na tylną kanapę? Zdjęcia bardzo mi się przydadzą o ile ktoś ma takie bądź podobne fotele.
Dziękuję. :)

kurgan
06-03-13, 07:19
mialem bimarco c. zamontowane tylko przesuwnie. to jak zamontujesz fotel bez skladania oparcia zalezy od ustawienia na szynie. do tylu dalo sie wsiasc. ale moj tato mocno narzekal, ze zepsulem dobry samochod. do tylu wchodzil fotelik, ale wsiadanie na tyl nie bylo przyjemne, pomijam wysiadanie - meka.

wojni12
06-03-13, 08:40
Rozumiem. Bimarco c jest troche odchylony do tylu natomiast mirco czy expert stoja w pionie. Chcialbym pojechac kilka kajtkow ale nie chce sprawic zeby tylna kanapa stala sie nieuzyteczna. Myslalem o stolkach z preludy tylko nie wiem czy dobrze trzymaja na boki. Dzięki!

nyndz
06-03-13, 11:53
Wstaw dla siebie jako kierowcy kubelek a dla pasazera jakis skladany fotel czy to z pralki czy nawet seryjny...

wojni12
06-03-13, 17:09
Dobra propozycja. A tak swoją drogą ma ktoś takie fotele u siebie? Zdjęcia mile widziane.