Zobacz pełną wersję : Civic Coupe USA
Witam,mam kilka pytań do właścicieli amerykańskich wersji civica coupe.Pierwsza kwestia to oświetlenie przód i tył chodzi o przystosowanie do przepisów obowiązujących w naszym kraju.Po drugie potrzebujemy trochę części do coupe bo auto kolegi jest ze stanów nie rozbite tylko po kradzieżowe (brakuje poduszek,kurtyn, pasów, lamp ,chłodnic,katalizatora,szyby bocznej,uszczelek drzwi i kilku innych drobiazgów.Może ktoś będzie w stanie pomóc w zakupie.
iced_devil
04-03-13, 19:25
lampy można przystosować do ruchu europejskiego, było już kilka wątków na ten temat jest kilka sposobów... jeżeli nie ma lamp to może swap całego przodu od FD2? wszystkie części OEM do FG2 i FA5 można kupić tu http://www.hondapartsdeals.com/ Ja się tu zaopatruję, z tym że musicie się dogadać odnośnie shippingu, czy wyślą do PL. Ja osobiście zamawiam na adres znajomych w stanach, a oni odsyłają paczkę na mój adres w Polsce. Dobrze mieć dojście do firmy polonijnej która wysyła paczki drogą morską, trwa to dłużej ale cena zwykle sięga 50% ceny USPS. a propos ciągle pojawiających się pytań know-how dotyczących Hond USDM, może czas na oddzielną zakładkę na forum dla Civiców USDM????
a propos ciągle pojawiających się pytań know-how dotyczących Hond USDM, może czas na oddzielną zakładkę na forum dla Civiców USDM????[/QUOTE]
Bardzo dobry pomysł, popieram w 100%