PDA

Zobacz pełną wersję : zmiana na stożek wysokie obroty

jacu27
24-11-07, 14:39
Witam mam problem wczoraj zmieniłem fiter zwykły na stożek po zmianie nic sie nie działo było ok ale słyszałem ze podobno trzeba zrobic restart kompa.więc tak tez zrobiłem wyciągnąłem bezpiecznik odłączyłem plus z aku poczekałem dwi godzinki podłączyłem spowrotem i autko na biegu jałowym chodziło do dwoch wyłączeń wiatraka ale cały czas oboty na pozimie 1400-1500 o dziwo przejchałem się parę kilometrów na obrotach do trzech tysięcy daję na luz i obroty dalej 1400 co się stało ?ma ktoś jakis pomysł wcześcniej przed restartem miałem na wolnych 900!.pomocy co sie stało :(

skolopendra
24-11-07, 14:52
pomocy co sie stało :(

stożek killer ;) wolnych obrotów
...........................zrestartuj raz jeszcze przy pomocy bezpiecznika .i klem nie ruszaj :agent:

jacu27
24-11-07, 14:56
oki ja dzis sprubowac i dac biala ludz znac dziekowac :afro:

[ Dodano: Sob 24 Lis, 2007 ]
doszedłem czemu miałem za duże obroty miałem źle zapłon ustawiony(ostatnio wyciągałem aparat zeby go sprawdzić i nie wiedziałem wtedy jak dokładnie ma być ale się dowiedziałem i zrobiłem) ustawiłem go jak trzeba zrobiłem restart( wyciągnąłem backu up) .na zimnym pochodzil do dwóch wyłączeń wiatraczka i idze ładnie i równo wozik :aloha: