PDA

Zobacz pełną wersję : Kampania serwisowa Civic Coupe EM2

Alchemiq
27-02-13, 20:09
Zostałem wezwany do serwisu w kwestii kampanii wymieniającej/eliminującej jakiś element, który może uszkodzić pasażera podczas wystrzału poduszki.
Kampania dotyczy 5-6 sztuk Civic EM2 z rocznika 2001-2005. Rozważcie wizytę w serwisie, okazać się może, że kampania dotyczy większej ilości aut.

Hasky
28-02-13, 01:18
To jeszcze trwa? Kiedys juz byla taka akcja! To chyna nie dotyczy EMek sprowadzonych z zagramanicy czy jakos tak juz nie pamietam na czym to polegalo....: (

Meentor
01-03-13, 19:38
a to ciekawe, hmmm moze ktos podjechac i sie dowiedziec cos wiecej ? ja mam kawalek do Hondy ale moze jutro sie wybiore by to potwierdzic

Hasky
02-03-13, 03:02
Robert jak cos bedziesz wiedzial daj znac!

Blackskyline
04-03-13, 20:48
Dzisiaj dzwoniłem do serwisu i po VIN moja EM2 nie jest objęta żadną akcją techniczną i z tego co mi powiedział doradca serwisu to nie kojarzy żadnej akcji dla EM2. Przynajmniej nie obsługiwał żadnej Hani :) Serwis Toruń

Meentor
06-03-13, 11:37
Dziwne, dzisaj w koncu odezwali sie do mnie z serwisu w Krakowie i powiedzieli ze jest akcja serwisowa i ze maja juz częsci i ze chca sie umowic na wymiane :E po wpisaniu mojego vinu wyskoczyly im 2 akcje serwisowe, przełącznik swiateł oraz poducha pasazera. H mam sciagana z Niemiec

Blackskyline
06-03-13, 21:13
Masz może numery tych akcji serwisowych? Dziwna sprawa. Może zadzwonię do Krakowa :P Ja też mam ściąganą z niemiec :/

genior
07-03-13, 07:18
to chyba dobrze że Twojej nie obejmuje..
nie rozumiem, szukacie na siłę problemów?

Meentor
07-03-13, 10:03
dokładnie :) po vinie gosc w serwisie wie dokladnie czy sa jakies akcje serwisowe dla danego auta czy nie :)

Hasky
08-03-13, 13:10
Dzwonilem dzis do ASO AutoWest w wawie.... Powiedzieli ze moja EMka jest americanos:-) i jesli akcje serwisowe to tylko za wielka woda.... Jesli by byla na europe to tak owszem.... Ale z 2 strony nie slyszeli o zadnej akcji serwisowej, pytali sie gdzie dorwalismy taka informacje:-)
Sprawdzili powiedzieli ze baza jest pusta. I to tyle dziekuje dobranoc:-)

Meentor
10-03-13, 12:14
To bardzo dziwne naprawde :D Hasky ale kazda emka jest americanos :) czasami zostawalem tak zlewany przez Aso, bo zobaczyli np. poczatek vinu i mowili " nie nie to amerykanska wersja i napewno niebedzie tej czesci " hmm dziwna akcja, naprawde :D a tym bardziej dziwna bo ja bedac na miejscu i podajac im vin zostalem poinformowany ze taka akcja jest :) ale zeby miec pewnosc zadzwonia do glownego aso w wawie i zostalo to potwierdzone :) nic moze twoj egzemplarz tez niepodlega bo z tego co widze to Alchemiq powiedzial ze 5-6 sztuk to dotyczy :)

--

dzisiaj poducha została wymieniona więc wszystko git :)

_blaise_
16-03-13, 17:19
Ja muszę podjechac i sie dowiedzieć, przy okazji kupie starszemu na urodziny nakładki na pedały Type S do Accorda ;)
Meentor jak Ci to zrobili? Jest jakaś różnica w odcieniu deski rozdzielczej? czy nie ma śladu ze cos było grzebane?

Meentor
16-03-13, 20:23
niestety jest roznica, w koncu to nowy plastik, ale co z tego :E troche sie nasmaruje i bedzie git :) zresztą bezpieczeństwo pasazera jest rowniez bardzo wazne a i z wygladu niemam pękniecia ( a miałem ) na tym plastiku wiec i tak jest git :)