Zobacz pełną wersję : Wycieraczki - jakie?
Witam,
Civic UFO 2009.
Wycieraczki, wymiana. Byłem w Norauto i powiedzieli mi, że muszą być koniecznie pod ten rocznik, a nie tak jak na allegro pisze, że od X roku produkcji spasują do każdego.
Doradźcie mi, jakie wycieraczki kupić.. czy rzeczywiście te z allegro nie mogą być?
Np. takie:
http://allegro.pl/wycieraczki-plaskie-honda-civic-viii-ufo-po-2006-r-i2999569815.html
Paluch_tcw
27-02-13, 15:31
Brawo dla Ciebie.
Opcja szukaj istnieje na forum
Temat o wycieraczkach na 48 stron http://www.civicklub.pl/forum/showthread.php?8744-Pi%F3ra-wycieraczek-dla-nowego-Civica
Dodatkowo podklejone kompendium, w którym podane jaki zamiennik pasuje.
@up
Nie bądź taki do przodu.
przeczytałem większość z 46 stron tego postu i powiem wam ze nadal nie mam pojęcia jaki zamiennik wycieraczek zalozyc do swojej hondy.
Może ktoś kupił na allegro lub w innym ciekawym miejscu i podzieli się z nami spostrzeżeniami.
Byłem w Norauto
Czyli i takich co chcą wcisnąć za wszelką cenę coś co niby ma tylko być od danego auta
Jedź do normalnego sklepu
butler.gdansk
27-02-13, 15:40
@up
Nie bądź taki do przodu.
Co nie zmienia faktu że merytorycznie ma rację... Pytanie mogłeś zadać w tamtym temacie nie otwierając nowego.
Paluch_tcw
27-02-13, 15:40
@up
Nie bądź taki do przodu.
Nadal nie rozumiem po co zakładasz osobny temat.
I jaki masz problem z wycieraczkami, podałeś cytat jednej osoby i nic z tego nie wynika.
Masz w temacie podane obydwie długości pióra, napisane, że krótsze (które jest w niektórych zamiennikach) nie zbiera wody z czujnika deszczu. Dodatkowo znajduję się informacja, że pióra posiadają standardowy uchwyt.
Mało tego w kompendium (podklejony temat) istnieje informacja, że zamiennik to BOSCH A 392S. Ta informacja jest jak najbardziej prawidłowa.
Dalej potrzebny jest dodatkowy temat o wycieraczkach ?
Tak, bo to jest wersja sport, a ona ma inne zaczepy niż te wszystkie zamienniki do zwykłych UFOli...