Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : uklad kierowniczy

fafik79
21-11-07, 01:19
czy pomysł żeby kręcąc kierownica od oporu w lewo do oporu w prawo zrobić max 1,5 obrotu jest do zrealizowania ?? jeżeli jest to jak sie do tego zabrać

Ze sportowym pozdrowieniem... fafik ...

!markos
21-11-07, 02:13
za duzo grasz w need4speed

fafik79
21-11-07, 02:38
jak nie masz nic do powiedzenia na temat to trzym twarz :) pozdrawiam Cie serdecznie :)

!markos
21-11-07, 02:45
powiedzialem cos bardzo na temat, ale ty nie do konca to zrozumiales. napisalem: nie rob tego, poniewaz samochod straci swoje normalne wlasciwosci i stanie sie niebezpieczny dla ciebie i dla innych. to nie jest gra komputerowa. zrozum, albo idz marudzic gdzies indziej.

idz pojezdzic na kartach. tam sie malo kreci kierownik, powinno ci sie spodobac.

i przestan tyle grac w nfs.

fafik79
21-11-07, 03:19
gdybyś powiedział nie rob tego bo samochód straci swoje normalne właściwości to bym to przyjął bezboleśnie... a gdybyś to poparł jeszcze jakimiś argumentami to bym mógł powiedzieć ze mi pomogłeś... a tak mogę tylko powiedzieć ze jesteś bachorem z nadmiarem gotówki :))... psychoanaliza tez Ci za bardzo nie wyszła bo gram w counter strike nie w nfs.... pozdrawiam raz jeszcze również serdecznie :))

!markos
21-11-07, 11:34
niedlugo bede mial trojke z przodu i z bycia bachorem dawno wyroslem. mysle, ze ocene zawartosci mojego konta bankowego powinienes zostawic dla siebie, bo ani mnie, ani nikogo innego nie interesuje co masz na ten temat do powiedzenia.

uruchom myslenie to zrozumiesz dlaczego taki samochod stanie sie niebezpieczny. to nie nfs, to nie karty, to nie f1. to zwykly, codzienny dupowozik, w ktorym ilosc obrotow kierownicy i przelozenie ukladu dobrane sa tak, aby samochod dawal sie normalnie, bezpiecznie i przede wszystkim precyzyjnie prowadzic.

seryjne przelozenie jest w zupelnosci wystarczajace i nie nalezy go zmieniac. koniec kropka.

fafik79
21-11-07, 18:14
dla mnie mozesz miec i 7 z przodu a dalej bedziesz niedowartosciowanym dzieciakiem.... pocwicz

kornik19
21-11-07, 18:58
fafik79, masz nierówno pod sufitem czy co??/?///??????????? po to inrzynnierowie głowią sięrzebyśsobie robił jak chciał? po to samochód ma takie luzy żeby sięgładko prowadził a jak chcesz miećtakąciasnąkierownicęto kub sobie stara i mykaj po ulicach ale zastanów sięnad swoim poronionym pomysłem

Slawkowski
21-11-07, 21:05

srednio inteligentny gosc by to skumal

to nie nfs, to nie karty, to nie f1. to zwykly, codzienny dupowozik, w ktorym ilosc obrotow kierownicy i przelozenie ukladu dobrane sa tak, aby samochod dawal sie normalnie, bezpiecznie i przede wszystkim precyzyjnie prowadzic.

tu juz markos dosadnie napisal. jak juz tego ktos nie kuma to juz normalnie porazka.

dla mnie mozesz miec i 7 z przodu a dalej bedziesz niedowartosciowanym dzieciakiem.... pocwicz

cos bierzesz ? za duzo pijesz ? masz problemy emocjonalne ? dostales konkretna odpowiedz. wiec w czym problem ? (pytanie retoryczne jakby co, dlatego nie oczekuje odpowiedzi)

fafik79
21-11-07, 22:24
fafik79, masz nierówno pod sufitem czy co??/?///???????????
pytanie na które oczekuję odpowiedzi przeczytasz wyżej, to nie jest temat czy fafik ma równo pod sufitem wiec Twoja wypowiedź jest nie na temat... chcesz sie podlizywać !markos... proszę bardzo ale masz do tego PW

po to inrzynnierowie głowią sięrzebyśsobie robił jak chciał?
z językiem polskim chyba też dobrze nie żyjesz.. bez obrazy... nic nie mam do obcokrajowców... rozumiem że dopiero sie uczysz tego języka

po to samochód ma takie luzy żeby sięgładko prowadził
to dopiero ciekawa historia...

a jak chcesz miećtakąciasnąkierownicęto kub sobie stara i mykaj po ulicach ale zastanów sięnad swoim poronionym pomysłem
jak czegoś nie potrafisz zrozumieć bo masz za ciasny umysł to poproś rodziców żeby Ci wytlumaczyli... pytanie nie brzmiało czy pomysł jest poroniony... wiec OFF TOPIC

!markos napisał/a:

srednio inteligentny gosc by to skumal

jak jesteś średnio inteligentny to zrozumialeś... ja jestem bardzo inteligentny więc nie do końca... OFF TOPIC

!markos napisał/a:
to nie nfs, to nie karty, to nie f1. to zwykly, codzienny dupowozik, w ktorym ilosc obrotow kierownicy i przelozenie ukladu dobrane sa tak, aby samochod dawal sie normalnie, bezpiecznie i przede wszystkim precyzyjnie prowadzic.

tu juz markos dosadnie napisal. jak juz tego ktos nie kuma to juz normalnie porazka.
więc załóż sobie temat "czy to jest porażka" i tam wypisuj swoje myśli nieuczesane... OFF TOPIC

cos bierzesz ? za duzo pijesz ? masz problemy emocjonalne ? dostales konkretna odpowiedz. wiec w czym problem ? (pytanie retoryczne jakby co, dlatego nie oczekuje odpowiedzi)
nie biorę... piję zdecydowanie za mało... skup sie w końcu i powiedz coś na temat... a jak nic Ci do głowy nie przychodzi to sie nie udzielaj....

Jeżeli nikt wiec nie potrafi powiedzieć czegoś na temat to zamykamy....

!markos
21-11-07, 23:52
podpowiem jeszcze, ze byl juz kiedys taki temat. poszukaj go sobie uzywajac wyszukiwarki. jestes bardzo inteligentny, powinienes wiec sobie z tym doskonale poradzic.

i to by bylo na tyle moich odpowiedzi w tym temacie. szukaj wyjasnien gdzie indziej.

Slawkowski
22-11-07, 10:31
fafik79,

ublizasz koles ludziom i sam robisz OT.

ps. taki z Ciebie "yntelygent", ze chyba nie zrozumiales tego: "(pytanie retoryczne* jakby co, dlatego nie oczekuje odpowiedzi)".

* :dalej: http://pl.wikipedia.org/wiki/Pytanie_retoryczne

[ Dodano: Czw 22 Lis, 2007 ]

jak nie masz nic do powiedzenia na temat to trzym twarz
a gdybyś to poparł jeszcze jakimiś argumentami to bym mógł powiedzieć ze mi pomogłeś... a tak mogę tylko powiedzieć ze jesteś bachorem z nadmiarem gotówki :) )
jak czegoś nie potrafisz zrozumieć bo masz za ciasny umysł to poproś rodziców żeby Ci wytlumaczyli... pytanie nie brzmiało czy pomysł jest poroniony...
ak jesteś średnio inteligentny to zrozumialeś... ja jestem bardzo inteligentny więc nie do końca...
a jak nic Ci do głowy nie przychodzi to sie nie udzielaj....
więc załóż sobie temat "czy to jest porażka" i tam wypisuj swoje myśli nieuczesane..

temat kwalifikuje sie wg mnie do zamkniecia i w tym sie z Toba zgodze:

Jeżeli nikt wiec nie potrafi powiedzieć czegoś na temat to zamykamy....

i wiecej pokory by sie przydalo.

fafik79
22-11-07, 20:20
to że nie oczekujesz odpowiedzi to nie znaczy że jej nie będzie... nie będę z Tobą dyskutował na ten temat bo nie ma z kim... poćwicz :) heh