Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : podłokietnik (było: armrest)

dyrdymal
20-11-07, 11:06
Witam,

Znalazłem coś takiego:
08U90-S04-660D FR ARMREST(NH264L

Czy ktoś może wie (lub ma szansę się dowiedzieć) czy ten podłokietnik będzie pasował do mojego civica (1999, 3dr, EJ9). Mam sterowanie elektrycznych szyb i regulację wysokości swiateł w miejscu podłokietnika i nie wiem czy te przyciski mają swoje miejsce w podłokietniku i czy wogóle to wszystko będzie pasowało...?

Jakieś pomysły...?

http://img515.imageshack.us/img515/5783/armrestks0.jpg

Lcfr
20-11-07, 15:56
Witam,

Znalazłem coś takiego:
08U90-S04-660D FR ARMREST(NH264L

Czy ktoś może wie (lub ma szansę się dowiedzieć) czy ten armrest będzie pasował do mojego civica (1999, 3dr, EJ9). Mam sterowanie elektrycznych szyb i regulację wysokości swiateł w miejscu podłokietnika i nie wiem czy te przyciski mają swoje miejsce w podłokietniku i czy wogóle to wszystko będzie pasowało...?

Jakieś pomysły...?

nie dosc, ze wiekszosc ludzi nie wie co znaczy "armrest" to jeszcze zamiast zapodac fotki walisz sam numer po którym raczej nie da sie nic znaleźć-nawet w googlach...
raczej ciezko pomóc...
nie wiadomo od czego chcesz go złaożyc i jak wyglada...
taki temat o niczym-co widac po ilosci odpowiedzi...

ps. ja bym napisał, że chodzi o podłokietnik i wkleił link do aukcji badz zdjęie itp...

dyrdymal
20-11-07, 16:05
ok - poprawione według życzenia... może teraz ktoś na coś wpadnie...
z tego co na obrazku to ten podłokietnik ma jakieś zaślepki więc może właśnie tam mają iść te przyciski szyby/światła...?

Lcfr
20-11-07, 16:11
no to jeżeli jest to podłokietnik od hondy do pasuje wymiarami..-musisz tylko zobaczyc jakie nadwozie jaki ma podłokietnik (inny jest w 5 genie inny w 6 genie 2/3d a inny w 5d)
a w miejsce tych zaslepek jak sie pewnie domyslasz pasuja przyciski regulacji i i szyb...
tak jak w kazdej hondzie....

dyrdymal
20-11-07, 16:26
No i sęk w tym, że zobaczyć nie mogę - mogę zamówić i modlić się...
A w serwisie nikt mi nie chce dać gwarancji że podłokietnik będzie pasował (choć niby jest w akcesoriach do mojego VINa)...
I dlatego pytam czy ktoś kiedyś kupował/widział/ma taki podłokietnik...

Bishop
20-11-07, 17:04
Jezeli wszystko sie zgadza po nr VIN do Twojego modelu civica to nie powinno byc problemu i musi pasowac - swoja droga to w serwisie powinni to wiedziec jak juz zajmuja sie sprzedaza Honda Accessories :bicie:.

Wszystko jest tak jak powiedzial Lcfr wyzej tzn do 5 gen i do 6 gen sa inne podlokietniki. Jak chcesz zobaczyc jak wyglada podlokietnik do 6 gen + mocowanie do niego to zajrzyj do mojego tematu w Nasze Hondy. Po tym, schemacie ktory dales wydaje mi sie ze to jest to samo, ale bez zdjecia rzeczywistego to trudno tak do konca to stwierdzic. Na przyciski sa juz zaslepki oryginalnie wiec tylko przekladasz i nie ma problemu.

Nr seryjny podlokietnika masz m. in. na tej aukcji, ale one nie zawsze musza byc takie same: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/JDM-HONDA-CIVIC-2DOOR-EK9-CONSOLE-ARM-REST-SIR-OEM_W0QQitemZ280174961784QQihZ018QQcategoryZ33695Q QssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Swoja droga w zakupach grupowych byl temat o zamawianiu podlokietnikow wiec moze najpierw tam zajrzyj...

Lcfr
20-11-07, 17:08
ten z rysunku jest wg mnie z wersji 5D - tam jest taki "ucięty przód"
5 gen go nie ma wcale
a 6 gen 4 i 3d ma taki kształt jak to co pokazł Bishop na aukcji ebaya...