Zobacz pełną wersję : Zestaw wahaczy
Witam panowie, pękł mi jeden z wahaczy krótkich, chciałbym wymienić oba bo drugi jest mocno skorodowany.
Co myślicie o takim pakiecie?
http://allegro.pl/wahacz-tyl-honda-civic-crv-crx-nowy-92-2001-pr-le-i3003987212.html
Czy opłaca się? Ktoś coś takiego zakładał?
chiński wahacz zawsze spoko :D
Jak 3/4 sprzedawanych na allegro :D
Panowie ponieważ pytałem się w Jappart u mnie w Gdyni i koszt dwóch wahaczy tylko krótkich (bez górnych) firmy OYODO to kwestia 266 zł
wolałbym uzywany orgyinał wypiaskowac i wymalować, założyc nowe tuleje niż te 3/4 wahaczy oferowanych na allegro
dokładnie nie kupuj szajzu kup nowe dobre tuleje i reanimuj co masz, albo nawet w tej kasie starczy Ci na Pu tuleje.
Camellia Racing
22-02-13, 18:02
Panowie ponieważ pytałem się w Jappart u mnie w Gdyni i koszt dwóch wahaczy tylko krótkich (bez górnych) firmy OYODO to kwestia 266 zł
Oyodo nie produkuje części. To tylko nazwa na pudełku tak samo jak Japan Line. W pudełku będziesz miał loterię co akurat włożą...
Pu tuleje.
Kolega myśli o Poliuretanie :)
Podepnę się pod temat, planuję odświeżyć właśnie wahacze i mam pytanie. Czym zabezpieczyć miejsca po tulejach jak oddam do piaskowania i malowania? A może zostawić tuleje i wtedy oddać?
Zielony11499
27-02-13, 23:56
oddaj z tulejami