Zobacz pełną wersję : malowac lusterka?
witam
szybkie pytanie, waszym zdaniem lusterka bardziej pasują lakierowane w kolor auta czy czarne? :)
konkretnie chodzi mi o kolor turkusowy
klakier dohc
11-02-13, 16:45
w kolorze o niebo lepiej w jednej mialem cale z adapterami w kolor ale osobiscie to same lusterka a czarny oadapter najlepiej stroij
moim zdaniem w kolor budy ;)
lusterka w kolor, adaptery zostaw czarne. Ja też tak mam i jest ładnie.:)
czyli ten trójkąt który jest przykręcony do nadwozia pomalować na czarno a resztę na kolor, tak? :)
całość daj w kolor w auta ! :P
czyli ten trójkąt który jest przykręcony do nadwozia pomalować na czarno a resztę na kolor, tak? :)
Tak:)
Całe w kolorze najlepiej wyglądaja,czrny trójkąt-czarny, wygląda jabyś miał lusterko nie od kompletu.
więc będą całe w kolorze auta, nawet się dobrze składa bo zostało mi trochę bazy po malowaniu burty :) najwyżej jak nie będzie mi się to dobrze widziało będzie malowane częściowo bądź w całości na czarno ;)
Całe w kolorze najlepiej wyglądaja,czrny trójkąt-czarny, wygląda jabyś miał lusterko nie od kompletu.
A to dziwne, bo większość aut fabrycznie adaptery lusterek ma czarne nawet jeśli lusterka są w kolorze nadwozia.
To zależy od koloru nadwozia...
Jak masz jasny oczo****y, zółty, pomarańczowy, srebrny czy tego pokroju to w kolor, ale jak masz nadwozie ciemne, granatowe, niebieskie, fioletowe - czarny mat.
Jeżeli masz listwy/dokładki/blendę/grill w kolorze to jasne też, że lusterka w kolor, a jak masz to w czarnym macie to lusterka też ładnie się komponują.
ja jeżeli bym malował to dałbym całe w kolor razem z tymi trójkątami. możesz sobie zobaczyć u mnie w temacie jak takie wyglądają