Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Peknieta obudowa pilota centralnego zamka...jak to ogarnac?

mugello
05-02-13, 21:07
Czesc wszystkim. Peklo mi mocowanie od pilota centralnego zamka...nie bede bawil sie w jakies kleje bo pewnie w ten sposob predzej czy pozniej go zgubie. Plytka jest cala i dziala. Pilot jest z jednym przyciskiem i po szybkich poszukiwaniach na allegro nie znalazlem podobnej obudowy. Co robic? Powiedzmy ze nie chce tego robic na sztuke i licze sie z tym ze to bedzie kosztowalo kilka zl... Kupic nowy zestaw pilotow i programowac(da sie?), kupic nowy zestaw pilotow z centralka i podmienic wszystko? Nie wiem czy dobrze kombinuje...z gory dzieki za pomoc ;)

KamilWWL
05-02-13, 21:18
Ja bym kupił centralkę z pilotami. Dobry zestaw kosztuje około 100zł . Za nowy pilot i programowanie pewnie słono sobie liczą;(

mugello
05-02-13, 21:31
aaa dla scislosci dodam ze auto to Civic EJ6 z 2000r po swapie jesli to ma jakies znaczenie...
Ja bym kupił centralkę z pilotami. Dobry zestaw kosztuje około 100zł . Za nowy pilot i programowanie pewnie słono sobie liczą;(
to chyba bedzie najszybsze i najprostsz rozwiazanie co? myle sie czy podmianka centralki bedzie p&p?

Grottger
05-02-13, 21:45
Miałem to samo pilot z jednym przyciskiem, obudowa roztrzaskana, ale płytka działająca, kleiłem to do kupy, ale podziałało kilka dni i na tym się skończyło. Kupiłem sterownik centralki za jakieś 60zł i śmiga aż miło, po krótkim rozeznaniu obudowa kosztuje w aso kilka stówek, a zapas z ebay ktoś kupił za 150 więc raczej nie ma to sensu.