Zobacz pełną wersję : elektryczne lusterka
witam. moja honda miała spotkanie z tramwajem i ucierpiało lusterko. mechanizm elektryczny i szkło są w porządku i teraz pytanie: czy jak kupie lusterko ustawiane manualnie to będę mógł bez problemu przełożyć do niego wnętrzności ze starego lusterka?? z góry dzięki pozdrawiam!!
witam. moja honda miała spotkanie z tramwajem i ucierpiało lusterko. mechanizm elektryczny i szkło są w porządku i teraz pytanie: czy jak kupie lusterko ustawiane manualnie to będę mógł bez problemu przełożyć do niego wnętrzności ze starego lusterka?? z góry dzięki pozdrawiam!!
raczej nie...
obudowa elektrycznego i mulnego lusterka jest inna w srodku
Nie bedzie pasowalo, przerabialem ten temat. Poszukaj gdzies na szrocie obudowy lustarka z mechanizmem. Pół roku temu bylo to dostepne w necie wiec i teraz powinno byc ...pozdrawiam
dzięki wielkie za pomoc :)
ps. pytanie do moderatorów: czemu temat został tutaj przeniesiony skoro chodzi o civica w nadwozi pięciodrzwiowym (angielka)??
bo nie napisałeś że chodzi o 5D a w profilu masz ej9 ;)
no dobra moj blad ej9 jest moje a 5d jest mamy ale napisałem dla uproszeczenia ze jest moje :)