Zobacz pełną wersję : problem ,mulenie ej2
witam . dzisiaj wybralem sie w trase i honda odmowila mi posluszenstwa... i tu potrzebuje jakis opinii i informacji bo mam pewne przypuszczenia odnosnie CAI... jadac sobie 60km/h zaczelo mi sie nagle mulic(cos podobnego jakby konczylo sie paliwo) i raz zgasl,jako ze bylo to niedaleko domu odpalilem auto i przejechałem jeszcze ok 8 km po czym zaswiecil sie 'chec' a jechalo sie caly czas tak jakby byl przytkany uklad. moze to byc spowodowane tym ze mam stozek pod zderzakiem i przez ta pogode zamókł czy cos podobnego i stad takie zachowanie? czy moze macie jakies inne sugestie?
Po prostu odczytaj błędy z kompa i powinno dać dużo wyjaśnienia, nie daj boże jak zassało wilgoć/wodę...
no wlasnie tez sie tego boje... jutro podlacze i sprawdze... ale niedawno odpalalem auto zeby sie przeparkowac to chek juz nie swiecil...
Michalll_1991
30-01-13, 21:06
jakby pociągnęło wode to byś sie zorientował dzięki dziurze w bloku :P
hehe no tak, wszystko przede mna jeszcze bo jakos musze jutro na kompa jechac... ale mam nadzieje ze nic sie nie stanie, rano sprobuje wyjac stozek i go wysusze moze to cos pomoze...