Zobacz pełn± wersję : Pod¶wietlenie przycisków sterowania szybami
marcoo300681
08-11-07, 13:39
Wiem że gdzies to już było ale szukam tego od 3 dni przegladajac tematy i przez opcje wyszukaj i nie moge znaleĽć. CHce w swojej Hance pod¶wietlic przyciski sterowania szybami u kierowcy i pasażera.Moja Hania to Coupeta z 94 r wersja US Podajcie linka do manuala lub pomóżcie opisujać czynnosci co i jak po kolei i skad wzia¶c prad.
skolopendra
08-11-07, 18:39
skoro masz napięcie przy samym sterowaniu
wiec w czym problem :agent:
w podpięciu kilku led czy żarówek do + i -....??
marcoo300681
09-11-07, 09:56
no tak ale gdzies widzialem opis ze zdjeciami na tym forum tam było wszystko ładnie pokazane jak złożyc rozebrać itp. Tylko nie moge znaleĽć tego nie wiesz może gdzie ten opis??
maniak2007
09-11-07, 14:04
Szukaj w temacie STYLING a nie w obsludze :bicie:
Wiem że gdzies to już było ale szukam tego od 3 dni przegladajac tematy i przez opcje wyszukaj i nie moge znaleĽć. CHce w swojej Hance pod¶wietlic przyciski sterowania szybami u kierowcy i pasażera.Moja Hania to Coupeta z 94 r wersja US Podajcie linka do manuala lub pomóżcie opisujać czynnosci co i jak po kolei i skad wzia¶c prad.
prosze
http://www.civicklub.pl/fi/viewtopic.php?t=16283&postdays=0&postorder=asc&highlight=pod%B6wietlenie&start=20