Zobacz pełną wersję : Audio- tył w 6 gen 3d
Mam następujący dylemat:W autku moim ostatnio wylądowały głośniki zestaw rozdzielny bull audio na przód i na tył głośniki Hertz ecx 690, wydawałoby się że nieźle ale powiem szczerze że dzwięk mnie nie powala, w poprzedniej hondzie miałem z tyłu Hertz dcx 690 (czyli półka nizej) a grało o niebo lepiej, teraz tylko nie wiem czy nie jest to spowodowane tym że poprzednio miałem głośniki montowane w tylen półce a teraz w tych oryginalnych miejscach na nie. I zastanawiam się czy nie byłoby lepiej poświęcic półke i zrobić w niej otwory aby to w końcu jakoś zabrzmiało. radio moje to sony cdx-gt30
mój civ -> http://www.civicklub.pl/fi/viewtopic.php?t=35073
Witam. Ja sobie wygluszylem te boczki od środka i glosnik graja dużo lepiej - nawet troche basu jest. pozdrawiam...
Na półce będą grały zdecydowanie lepiej.I nie musisz jej od razu poświęcać.Mozna kupić kawałek płyty i się pobawić w docinanie.
rura, ja tez sobie te boczki wygłuszyłem tylko za pomocą takich gąbek jak się meble wypycha, gra troche lepiej ale to nie jest ten bass jakiego oczekiwałem, jak w tamtej hondce wrzuciłem te niby gorsze hetrze w półke to każdy mnie pytał czy nie mam jakiejś tuby w bagażniku, tak łupało a tutaj tak średnio. Popróbuje z tą dyktą jak znajde troche czasu, albo znajde kogoś kto ma dziury w półce i sprawdze.
Ja to zrobilem matami dekarskimi.... no i jakos to gra... pozdrawiam...
Dzisiaj zakończyłem temat głośników, zdecydowałem się ciąć półkę. Udało się, różnica b. duża, przede wszystkim nic nie trzeszczy, żaden plastik no i o wiele ładniejszy bass.