Zobacz pełną wersję : Ręczna regulacja wysokości świateł civic coupe 2003
Sorry jeśli temat juz był a pewnie był, potrzebuje podnieść ręcznie światła mijania bo za nisko mi świecą, szukałem i nie mam opcji gdzie to trzeba pokręcić ;) honda to civic coupe 1.7 2003
Paczysz od gory na lampe przodem do auta i po prawj stronie lampy masz miejsce na srubokret i krecisz... Jasniej Ci nie wytlumacze bo nie mam fotki bym Ci zaznaczyl co i gdzie mam nadzieje ze Ci troszke rozjasnilem:-)
Paczysz od gory na lampe przodem do auta i po prawj stronie lampy masz miejsce na srubokret i krecisz... Jasniej Ci nie wytlumacze bo nie mam fotki bym Ci zaznaczyl co i gdzie mam nadzieje ze Ci troszke rozjasnilem:-)
Jest takie miejsce na niby cienki srubokret ale w tym otworze nie ma w ogole miejsca na srubokret i nie ma wciec na to zeby wsadzic tam srubokret i przekrecic, ale ok,wsadze na chama i poprobuje;)
Na plastiku lampy są narysowane przy otworach strzałki góra-dół na jednej i lewo-prawo na drugiej. A najlepiej podjedź do jakiegoś diagnosty to Ci ustawi tak, żebyś nie świecił ludziom po oczach.
Na plastiku lampy są narysowane przy otworach strzałki góra-dół na jednej i lewo-prawo na drugiej. A najlepiej podjedź do jakiegoś diagnosty to Ci ustawi tak, żebyś nie świecił ludziom po oczach.
Dokladnie tak diagnosta to ogarnie primo,:-)