Zobacz pełną wersję : Ap Bądź Supersport ?
Witam Panowie mam pytanie .. Mianowicie, zastanawiam się nad zakupem zawieszenia gwintowanego i tutaj do wybór padł na Ap bądź Supersporta. Byłbym wdzięczny za wypowiedzi osób, które jeździły na którymś z tych gwintów. Wiadomo że w grę wchodzi dość niskie obniżenie no i kupując gwint ma być twardo.. :) Moim hasłem przewodnim jest " Auto ma leżeć jak suka przy nodze swojego pana.. :D Pozdrawiam i dziękuje za wypowiedzi.:)
Jakbyś wysylił szare komórki to zapewne wpadłbyś na to by zajrzeć do tematu o gwintach AP ktory jest nie wiele niżej niż ten, który założyłeś....
Czytałem ale tam nie znalazłem zadowalającej mnie odpowiedzi, więc wysiliłem " swoje szare komórki " jak to napisałeś, by uzyskać odpowiedz, która pomoże mi w wyborze danego gwintu. :) pozdrawiam.
jezdizlem na AP u znajomego i jest fajnie na street. jezeli chcesz jezdzic po torze to trzeba mu troche pomoc a takto nie moge powiedziec zlego slowa na to zawieszenie
Camellia Racing
27-01-13, 02:40
jezeli chcesz jezdzic po torze to trzeba mu troche pomoc
He?